Hooggevoelig-heel-gewoon-logo

Opleidingsaanbod

Het aanbod van het opleidingsinstituut is breed, voor verschillende doelgroepen en op verschillende leermanieren ingericht. Klik door voor meer lezen en aanmelden. Wil je graag van gedachten wisselen, meer informatie of horen wat bij jou past? Neem dan contact met ons op via info@hooggevoeligheelgewoon.nlof 0570 – 643 053. Bekijk hieronder wat jij interessant vindt en lees meer!

Extra: GRATIS boek bij inschrijving vóór 15 juli

Schrijf je in vóór 15 juli 2017 voor een training, module of opleiding van Hooggevoelig heel gewoon óf van partner HB-trainingen en je krijgt het boek ‘De droomprins en de waarzegster’ cadeau!

En wel meteen, want na je inschrijving sturen we het meteen op. Dan kan het mooi met je mee op vakantie. Kies dus vóór je vakantie in plaats van erna en profiteer van het boek gratis (t.w.v. €24.50).

dagtraining-hooggevoeligheelgewoonkindermodule-hooggevoeligheelgewoonOpleiding-hgdeskundige-hooggevoeligheelgewoone-learning-hooggevoeligheid-hooggevoeligheelgewoonhooggevoelig-hoogbegaafd-module-hooggevoeligheelgewoonstudiebijeenkomst-hooggevoeligheid-onderwijsbasistraining-hoogsensitiviteit-jeugdzorgwerkers-kim-oude-egberink-hooggevoelig-heel-gewoonVerdiepingsmodule-huismodelcoachen-paarden-hooggevoeligheelgewoon
Extra uitgelicht: Aanbod van onze partner HB-trainingen

 

 

EffectiefToegevoegde-waarde-EQ-hb-trainingen-hooggevoeligheelgewoonEffectief-samenwerken-hb-trainingen-hooggevoeligheelgewoon


Pin It on Pinterest