Opleidingsaanbod

Het aanbod van het opleidingsinstituut is breed, voor verschillende doelgroepen en op verschillende leermanieren ingericht. Klik door voor meer lezen en aanmelden voor een training of opleiding over hooggevoeligheid. Wil je graag van gedachten wisselen, meer informatie of horen wat bij jou past? Neem dan contact met ons op via info@hooggevoeligheelgewoon.nl of 0570 – 643 053. Bekijk hieronder wat jij interessant vindt en lees meer!

dagtraining opleiding over hooggevoeligheid bij hooggevoelig heel gewoon

e-learning-hooggevoeligheid-hooggevoeligheelgewoon

kindermodule-hooggevoeligheelgewoon

basistraining-hoogsensitiviteit-jeugdzorgwerkers-kim-oude-egberink-hooggevoelig-heel-gewoon

opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige, opleiding over hooggevoeligheid bij hooggevoelig heel gewoon

studiebijeenkomst over hooggevoeligheid in het onderwijs

 

 

Kies jouw training, module of opleiding over hooggevoeligheid:

Hooggevoelig heel gewoon organiseert regelmatig trainingen en een opleiding over hooggevoeligheid. Ook een studiebijeenkomst of workshop behoort tot de mogelijkheden, zo lang het maar met hoogsensitief/hooggevoelig te maken heeft! Verder zijn we regelmatig te vinden op beurzen en bijeenkomsten om hooggevoelig heel gewoon te maken.

Er is een opleiding over hooggevoeligheid voor als je anderen wilt helpen en coachen, bijvoorbeeld de trainingen over hooggevoelige kinderen of voor het onderwijs.

Maar er is ook een opleiding over hooggevoeligheid voor als je zelf hoogsensitief bent! Je kunt hierbij terecht bij de dagopleiding, maar je kunt ook de e-learning module volgen: gewoon op de computer, wanneer het jou uitkomt. Zo kun je zelf een prettig moment bepalen om van je hooggevoeligheid een kracht te maken.

Accreditaties van de opleidingen/trainingen hooggevoeligheid

Verschillende van onze trainingen zijn geaccrediteerd. Bekijk het overzicht bij de accreditaties.

Kennis over hooggevoeligheid is belangrijk voor verschillende beroepsgroepen. Dus werk je in het onderwijs of in de jeugdzorg, of bijvoorbeeld als fysiotherapeut of psycholoog? Dan kun je je via onze trainingen verdiepen in hooggevoeligheid – en wellicht meteen punten halen voor de jaarlijkse scholing.

Wil je meer informatie of wil je weten wat Hooggevoelig heel gewoon kan betekenen voor jou, voor je team of voor je school/instelling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Pin It on Pinterest