Hoogsensitieve kinderen in de klas

In deze magazine ‘Hoogsensitieve kinderen in de klas’ vind je veel informatie over hooggevoeligheid, heel veel boekentips, tips om zelf te maken, oefeningen om te doen en veel meer. Ook vind je er interviews en artikelen over de sprekers van het Medilex Congres ‘Hoogsensitieve kinderen in de klas’ van 12 april 2018. Anne Fermont van Praktijk Pink, Henk-Jan van der Veen van Landelijk informatiepunt Hoogsensitieve kinderen (LiHSK), Janneke van Olphen van Gevoeligheid grootbrengen en auteur van Draakje Vurig en Lea Hendriks van Begeleiden met Gevoel en trainer bij Hooggevoelig heel gewoon. Eva Pama van Hooggevoelig heel gewoon was die dag dagvoorzitter en maakte deze wrap-up. 

hoogsensitieve-kinderen-klas-hooggevoeligheelgewoon

Eva-Pama-hooggevoelig-heel-gewoonHoogsensitieve kinderen in de klas wrap up door Eva Pama

Eva Pama: “Met veel plezier heb ik mijn taak als dagvoorzitter op 12 april tijdens het Medilex Congres ‘Hoogsensitieve kinderen in de klas’ vervuld. Mijn missie was om alles uit de dag te halen, en ik denk dat we daar met z’n allen goed in geslaagd zijn!”

Kennis voor iedereen toegankelijk

“Ik vind het belangrijk dat kennis  voor iederéén toegankelijk is. Daarom hebben we deze wrap-up openbaar beschikbaar gesteld voor iedereen die geïnteresseerd is in omgaan met hoogsensitieve kinderen. Je vindt er de belangrijkste boodschap van elke spreker, aangevuld met praktische tips en tools waar je direct mee aan de slag kunt.” Aldus Eva.

Gebruik, deel en verspreid!

Eva: “Bewaar dit document dan ook goed, print het uit en leg het op je bureau. Delen met collega’s mag natuurlijk ook. Ik wens je ontzettend veel succes en plezier bij het ontdekken van de vele facetten van hooggevoeligheid. Mooi dat er steeds meer mensen, waaronder leerkrachten en begeleiders, zijn die samen met ons hooggevoeligheid steeds gewoner maken! Vragen? Wees welkom bij Hooggevoelig heel gewoon of bij één van de sprekers.”

Meer informatie:

kindermodule-hooggevoeligheelgewoonboekenpakket-hooggevoelig-heel-gewoonnieuw-krachtstokkenpakket-paasactie-hooggevoeligheelgewoon (2)