fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Business coaching

Duurzaam ondernemen met oog voor jezelf, je talenten en in je praktijk waar je met hart en ziel voor staat en gaat!

Wil jij met overtuiging, succes én plezier gaan bouwen aan jouw eigen praktijk? En tijdens je ondernemerschap blijven doen waar je goed in bent en blij van wordt?

Je hebt één van onze opleidingen afgerond en denkt erover om voor jezelf te beginnen als coach. Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van een praktijk? Of misschien heb je al een eigen coachingspraktijk en wil je handvatten voor duurzame integratie van je HSP talenten en expertise tijdens de uitoefening van je vak. Of wil jij je eigen praktijk en aanbod professionaliseren en scherper profileren? Hoe zorg je ervoor dat je onderweg, tijdens je ondernemerschap, blijft doen waar je goed in bent en blij van wordt?

HSP Coaches en trainers Roos van Harderwijk en Ellis Bosmans helpen je de bouwstenen en kaders goed neerzetten zodat je duurzaam bouwt aan een praktijk waar je met hart en ziel voor gaat en staat. Roos is tevens business coach en helpt ondernemers en zzp’ers gefocust groeien met een heldere positionering. Ellis is naast trainer en coach op het gebied van hooggevoeligheid ook deskundig op het gebied van branding. Dankzij hun jarenlange ervaring als trainer en coach met hun eigen ondernemerschap, zorgen Roos en Ellis ervoor dat jij met overtuiging, succes én plezier (verder) gaat bouwen aan jouw praktijk.

ellis-roos

Praktisch

  • De module Business Coaching kost € 4500,-.
  • Hiervoor word je in het eerste kwartaal van jouw zzp-schap maandelijks een dagdeel 1-op-1 begeleid door Roos of Ellis. Vervolgens heb je een half jaar recht op 4 korte sessies voor voortgang, vragen en feedback.

Voor wie?

  • Je hebt de opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige afgerond of het eerste jaar van de opleiding HSP Coach afgerond en je wil voor jezelf starten als coach.
  • Je bent al zelfstandig coach, maar loopt in de opleiding tegen een aantal zaken aan waarvan je de balans op wilt maken, bijvoorbeeld om je ondernemerschap anders aan te pakken of je bent al zelfstandig coach en je wil je ondernemerschap anders aanpakken. 

Pin It on Pinterest