fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu
Tool - In gesprek over coaching 0verzicht

Download de tool - In gesprek over coaching

Regelmatig spreken wij hooggevoelige mensen die in gesprek gaan over hun werk, het vastlopen of hun burn-out. De ervaring is dat het voor veel mensen lastig is om te vertellen over hun hooggevoeligheid, waar ze tegenaan lopen en wat ze graag zouden willen. Goed voorbereid een gesprek in gaan is dan heel fijn, het geeft je houvast. Hoe bereid je zo’n gesprek nou voor, welke informatie vertel je en waar moet je aan denken? 

Met deze tool ga jij in gesprek over jouw hooggevoeligheid, bijvoorbeeld met je leidinggevende, je arbeidsdeskundige, HR manager, casemanager of anders. Met de vragen in deze tool, heb jij helder op een rij en vertel je makkelijk wat een coachingstraject jou én de ander oplevert!

In deze tool blik je terug op je functie en hoe en wat je merkte toen je vastliep of in een burn-out raakte. Je omschrijft je situatie, waar je tegenaan loopt en ook kijk je vooruit naar wat je wilt leren en wat je wilt bereiken met een coachingstraject. 

Download hieronder de tool, vul in en ga goed voorbereid het gesprek aan!

Contact?

Heb jij behoefte aan contact met ons over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van coaching en begeleiding? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of vul onderstaand contactformulier in.

    Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

    Pin It on Pinterest