Formulier informatiestand boeken

Leuk! Je wilt onze bemande informatiestand op het evenement dat je organiseert. Je hebt kunnen lezen wat de voordelen van de informatiestand zijn en wat je van ons kunt verwachten. Hieronder kun je het formulier invullen zodat de boeking bijna rond is. De stappen vind je hier nog even op een rijtje.

  1. Vul hieronder het formulier in zodat we weten wat je organiseert, wanneer en wat je wens is.
  2. We nemen contact met je op binnen 3 werkdagen om je aanvraag verder af te stemmen en te bevestigen.
  3. Je ontvangt van ons een factuur voor de bijdrage van € 250,- (excl. btw en reiskostenvergoeding) vanuit onze stichting Hooggevoelig heel gewoon. Deze bijdrage gaat dus ook rechtstreeks volledig naar de stichting. Deze factuur ontvang je niet eerder dan dat wij en jij de boeking bevestigd hebben.
  4. Wanneer je de factuur betaald hebt is de boeking rond en ben je verzekerd van een mooie, verzorgde en uitnodigende informatiestand die bemand is én waar je verder geen omkijken meer naar hebt.
  5. Je profiteert na de boeking van gratis reclame die wij ondernemen in ons netwerk waarmee je een nieuwe doelgroep bereikt zonder inspanning.

 

Natuurlijk blijven de gegevens die je hieronder invult alleen bij ons, en doen we er niet meer mee dan dat we binnen 3 werkdagen contact met je opnemen om je boeking verder af te stemmen en te bevestigen. Tot die tijd zullen we je aanvraag ook niet bekend maken of aankondigen en maken we nog geen reclame voor het evenement.

Twijfel je nog over je aanvraag? Heb je nog een vraag of wil je iets zeker weten? Neem dan contact op via info@hooggevoeligheelgewoon.nl of bel naar 0570 – 643 053.

Naam (verplicht)

Naam organisatie

e-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Voor welk evenement wil je de informatiestand boeken?

Wanneer is dat evenement?

Wat voor bezoekers komen er?

Hoeveel bezoekers verwacht je?

Bericht

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

Pin It on Pinterest