fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Hooggevoelige kinderen

gids-hooggevoelige-kinderen-downloaden

In de gids lees je heel veel praktische tips en tools in het werken met hooggevoelige kinderen. Oefeningen die voor handen zijn, en werkvormen die je makkelijk inzet. Maar blijven er vragen over? Wil je bijvoorbeeld meer weten over veelvoorkomende uitdagingen/problemen bij hooggevoelige kinderen? Meld je dan aan voor het webinar op 18 januari!

Opname van het webinar van 18 januari 2022

18 januari 2022 - Productlancering Hooggevoelige kinderen

Online programma - Hooggevoelige kinderen- 7 videolessen met

  • 7 videolessen met uitleg en opdrachten
  • Een gedrukt werkboek dat aansluit bij de lessen en waarin je de opdrachten uitwerkt
  • Het Buitengewoon Mezelf Spel + handleiding
  • Otto de Octopus handpop + handleiding
  • Coachgesprek met Lea Hendriks (online/telefonisch/live)

De eerste 50 aanmeldingen ontvangen bij hun inschrijving kado:

  • De gids over hooggevoelige kids van Scrivo Media
  • Boekje Professionals van Hooggevoelig heel gewoon
  • Boekje Kinderen en Ouders van Hooggevoelig heel gewoon

Lea Hendriks Trainer themamodule 'Hooggevoelige kinderen'

Mijn naam is Lea Hendriks en ik ben meer dan 25 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Begonnen als groepsleerkracht, Intern Begeleider en nu als Ambulant Begeleider. Enkele jaren geleden heb ik me gespecialiseerd in hooggevoeligheid. Door de opleiding tot hooggevoeligheids-deskundige bij Hooggevoelig heel gewoon.

In mijn optiek is hooggevoeligheid nog onderbelicht in het onderwijs. Ik merk dat leerkrachten er voor open staan, maar nog niet voldoende weten wat het dan precies is.

Je kan als leerkracht, door de juiste aandacht te geven, de dag voor het hooggevoelige kind helemaal maken. Zie het kind, luister naar het kind en laat hem zelf aangeven wat voor hem werkt. Hierdoor begrijp je zelf het kind beter en voelt het kind zich ook begrepen. Een win-win situatie.

Lea-hendriks-hooggevoelig-heel-gewoonLea werkt als ambulant begeleider, heeft haar eigen praktijk ‘Lea Hendriks’ en deed o.a. de Opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige, NLP Practitioner, de training ‘Begrijp en Begeleid hoogsensitieve kinderen’ van Esther Bergsma en train-de-trainer SOS kinderen en emoties van Susan van Asten. Ze geeft trainingen voor Hooggevoelig heel gewoon en is regelmatig te vinden als spreker op congressen. 

Pin It on Pinterest