fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Hooggevoelige kinderen Download en lees hier het ebook

gids-hooggevoelige-kinderen-downloaden

In de gids lees je heel veel praktische tips en tools in het werken met hooggevoelige kinderen. Oefeningen die voor handen zijn, en werkvormen die je makkelijk inzet. Lees het door en kijk van vooral ook wat je er nog meer mee kunt doen, bijvoorbeeld in een training en masterclass!

Je wilt ermee aan de slag en al snel iets kunnen betekenen voor hooggevoelige kinderen, dan zijn deze masterclasses wat voor jou, profiteer van de combideal!

Hooggevoelige kinderen en praktisch aan de slag

Je wilt direct zelf aan de slag? Niet wachten op de masterclasses maar direct online starten, doe je met het online trainingsprogramma 'Hooggevoelige kinderen'

online-programma-hooggevoelige-kinderen

Online programma - Hooggevoelige kinderen- 7 videolessen met

  • 7 videolessen met uitleg en opdrachten
  • Een gedrukt werkboek dat aansluit bij de lessen en waarin je de opdrachten uitwerkt
  • Het Buitengewoon Mezelf Spel + handleiding
  • Otto de Octopus handpop + handleiding
  • Coachgesprek met Lea Hendriks (online/telefonisch/live)

Lea Hendriks Trainer themamodule 'Hooggevoelige kinderen'

Mijn naam is Lea Hendriks en ik ben meer dan 25 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Begonnen als groepsleerkracht, Intern Begeleider en nu als Ambulant Begeleider. Enkele jaren geleden heb ik me gespecialiseerd in hooggevoeligheid. Door de opleiding tot hooggevoeligheids-deskundige bij Hooggevoelig heel gewoon.

In mijn optiek is hooggevoeligheid nog onderbelicht in het onderwijs. Ik merk dat leerkrachten er voor open staan, maar nog niet voldoende weten wat het dan precies is.

Je kan als leerkracht, door de juiste aandacht te geven, de dag voor het hooggevoelige kind helemaal maken. Zie het kind, luister naar het kind en laat hem zelf aangeven wat voor hem werkt. Hierdoor begrijp je zelf het kind beter en voelt het kind zich ook begrepen. Een win-win situatie.

Lea werkt als ambulant begeleider, heeft haar eigen praktijk ‘Lea Hendriks’ en deed o.a. de Opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige, NLP Practitioner, de training ‘Begrijp en Begeleid hoogsensitieve kinderen’ van Esther Bergsma en train-de-trainer SOS kinderen en emoties van Susan van Asten. Ze geeft trainingen voor Hooggevoelig heel gewoon en is regelmatig te vinden als spreker op congressen. 

Lea-hendriks-hooggevoelig-heel-gewoon

Pin It on Pinterest