fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Kennis en Cursus

Je wilt leren overprikkeling en stressklachten voorkomen en je sensitieve talent ontdekken en inzetten.

Bekijk coaching via landelijk dekkend netwerk óf ga direct zelf online aan de slag met een programma.

‘HSP introductie’

Videotraining van 1 uur in onze online app

Videotraining van een uur waarin je hoort wat hooggevoeligheid is, wat bekend is in de wetenschap en hoe het werkt. Eva Pama-van ‘t Zand (psycholoog MSc) vertelt over de talenten, uitdagingen en wat je praktisch kunt doen. Ook krijg je aanknopingspunten voor vervolg, wat je rol ook is. Je kijkt deze video als je zelf hooggevoeligheid herkent, als je werkt met hooggevoelige mensen (HSP) of het herkent in je bedrijf.

 
 
HSP-introductie-hooggevoeligheid
Copy of Copy of Mock-up van Overprikkeling naar Veerkracht

‘van Overprikkeling naar Veerkracht’

Online programma

Na dit programma voel je je veel vaker veerkrachtig dan overprikkeld. Wanneer je merkt dat je spanning opbouwt en op weg bent naar overprikkeling, herken je dit veel eerder dan voorheen. Je weet dan wat je kunt doen om de neerwaartse spiraal te doorbreken en voorkomt overprikkeling. Je hebt constructief gebouwd aan je veerkracht en dat merk je dagelijks aan meer ontspanning en rust in jezelf.

‘Rust is een werkwoord’

Online programma

Rust, we willen het allemaal. We gebruiken het ook als stip op de horizon: “Als ik meer rust heb, dan …”. Of is het een excuus? Rust associëren we met yoga en meditatie in de natuur. Met woorden als inner peace of breathe. Maar is dat waar het over gaat? Hoe vaak zitten we daadwerkelijk in een yogahouding rustig te ademen op een wit strand bij kabbelende golven?

Laten we het naar de dagelijkse praktijk brengen. Rust, juist midden op een drukke dag. Rust, op de bank na een dag waar je u tegen zegt. Rust, in jezelf, wat er om je heen dan ook gebeurt. 
S5G1gh0u4nfx9crR8h8DSNOPfIPNg0UodUAW4ze4
intuïtie

HSP & Intuïtie

Online programma’s

Ontdek met onze online programma’s over intuïtie wat intuïtie is, hoe jouw intuïtie ontwikkeld is en ontvang handige en concrete tips om je intuïtie kan versterken.

Begin met het gratis online programma ‘Ontdek wat intuïtie voor jou kan betekenen’ en kies daarna voor ‘Vertrouw op je intuïtie’ of ‘Intuïtie als gids’. 
 
webinar-hooggevoelige-kinderen (5)

Webinars

Verschillende onderwerpen

Bijna 20 webinars over verschillende onderwerpen in combinatie met hoogsensitiviteit, bijvoorbeeld werk, voeding, slapen, kinderen en stress

Pin It on Pinterest