Lopende projecten – kennis beschikbaar maken

Expertise vergroten en wetenschappelijke kennis beschikbaar maken voor iedereen. Daar richten wij onze projecten op. Zodat hooggevoeligheid maatschappijbreed gewoon kan worden. Hieronder kun je lezen over projecten die nu lopen. Bij het ene project is dat een scriptie die in ontwikkeling is, of het samenvatten van wetenschappelijk onderzoek. Bij het andere project is dat het ontwikkelen van een product of een methode. Steeds werken we aan het toegankelijk maken van informatie voor iedereen.

Wanneer we allen iets meer weten, begrijpen en kunnen toepassen, kunnen we immers toekomen aan het ontwikkelen van de talenten van hooggevoelige mensen. En dat is niet alleen goed voor de hooggevoelige persoon zelf, maar ook voor zijn omgeving!

Ben je geïnteresseerd in het meewerken in een project, heb je ideeën of een vraag hierover?

Neem dan contact op met ons via info@hooggevoeligheelgewoon.nl of via 0570 – 643 053.


Wetenschappelijke publicaties vertalen en samenvatten

Arianne en Eva zijn bezig om wetenschappelijke artikelen te vertalen en samen te vatten. Het doel is om het zo praktisch en toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. We geloven namelijk in de grote waarde van deze wetenschappelijke publicaties, maar er is wel een brug naar de dagelijkse praktijk van de rest van de wereld nodig om de waarde ook tot uiting te laten komen. Pas dan wordt het bruikbaar, praktisch en waardevol. Ze werken doorlopend aan deze artikelen want er liggen er nog genoeg op de plank om aan te pakken, de eerste publicaties zijn al beschikbaar dus neem een kijkje!
Lees meer >>

 


Leaflets over hooggevoeligheid én ……

We zijn lekker aan het schrijven, want we krijgen van veel mensen de vraag om informatie over hooggevoeligheid en ….. van alles! Werk, moeder zijn, voeding. Dat bracht ons op het idee om leaflets te schrijven. Eén leaflet per onderwerp. Bijvoorbeeld hooggevoeligheid & slapen en hooggevoeligheid & baby’s. We hebben nog wel wat ideeën maar horen graag wat jij zou willen zien. Over welk onderwerp wil jij meer weten?

Lees meer >>

Pin It on Pinterest