Printables cadeau in de decembermaand

Cadeau voor jou

In de decembermaand is het druk genoeg. Het is voor iedereen een intensieve periode, zeker voor de hooggevoelige mensen onder ons. Wij helpen graag een handje! Met deze printables maak je het jezelf gemakkelijk. 

Waarom printables?

Zo gedownload, gemakkelijk geprint én een groot effect. Hang het op, lijst het in of plak het in de keuken op het krijtbord. In een handomdraai breng je sfeer op een leuke en mooie manier. Mét gemak, zodat je je tijd en energie overhoudt om te steken in jezelf bijvoorbeeld! Zodat je kunt genieten van de decembermaand.
We hebben een aantal voor je klaarstaan, én een aantal die we nog onthullen in deze decembermaand. Tips, tools, recepten en mooie quotes. Heel veel leuks!

Omdat..

Gemakkelijk een groots effect bereiken, dat is wel zo fijn in de decembermaand, waarin je genoeg andere dingen te doen hebt. En als je niet van de ene activiteit naar de andere vliegt, heb je je handen wel vol met jezelf. Want hoe hou je het leuk? Hoe kun je ervan genieten? En dit alles zonder overprikkeld te raken en over je grens te gaan. Een uitdaging, daarom helpen we je graag. Door het gemakkelijk te maken, met een rustige vormgeving en gegarandeerd inspiratie.

Kies hieronder jouw printable En download direct, gratis en gemakkelijk

De hele maand december onthullen we hier regelmatig printable.

Kijk dus af en toe hier en haal je printable op!

Pepernotenrotsjes

PRINTABLE – RECEPT

Verwonder 

PRINTABLE – GEDICHT

Zie de maan schijnt.. 

PRINTABLE – GEDICHT

Pepernoten Cheesecake

PRINTABLE – RECEPT

Meer & minder

PRINTABLE – TIP & TOOL

VERRASSING

VERRASSING

VERRASSING

VERRASSING