fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

 

Administratie, klantcontact & reviewpanel

Anniek Benjamens

Administratie, klantcontact & reviewpanel

Telefoon: 0570-643053

E-mail: anniek@hooggevoeligheelgewoon.nl

Al van jongs af aan was ik in de weer met kleine kinderen. Er waren altijd wel kleine kinderen om mij heen te vinden, wat zich later uitte in veel oppassen op buurtkinderen en neefjes/nichtjes. Toen ben ik de opleiding SPW- 4  gaan volgen om daarna Pedagogiek te gaan studeren.

Meteen na het behalen van mijn HBO Pedagogiek diploma ben ik aan het werk gegaan in de jeugdhulpverlening. Ik heb jaren gewerkt op een dagbehandeling met kinderen van 0-6 jaar met allerlei ontwikkelingsstoornissen -en problemen. Ook heb ik daarna nog gewerkt als autisme-deskundige bij Autimaat.

Elke dag hetzelfde riedeltje.”

Ondertussen kreeg ik zelf kinderen en kwam ik er al vrij snel achter dat zij beide hooggevoelig zijn en daarmee herkende ik ook veel van de HSP-kenmerken bij mijzelf en viel er veel op zijn plek. Toen de basisschool in zicht kwam voor mijn oudste zoon, voelde ik steeds vaker dat ik het niet zag zitten om hem naar een naschoolse opvang te brengen, na een dag op school incl. overblijven. Daarnaast voelde ik mijzelf vaak ook gestresst in al die rush en haast van werken, kinderen ophalen van de opvang, koken, naar bed om de volgende dag hetzelfde riedeltje weer af te gaan.

“Ik wilde weer aan het werk!

Toen heb ik besloten dat ik zou stoppen met werken, om te zorgen voor meer rust bij mijzelf, en daarmee ook thuis, en alle tijd en aandacht voor onze kinderen. Dit heb ik een paar jaar gedaan en nooit een seconde spijt van gehad! Ik was weer blijer en ontspannener.

Toen mijn beide kinderen naar school gingen begon het weer te kriebelen om wat voor mezelf te doen, me weer te ontwikkelen en onder collega’s te zijn. Kortom, ik wilde wel weer aan het werk!

“Ik voelde dat ik hier op mijn plek zou zijn.

Met de wens om te werken, het liefst onder schooltijd zodat ik thuis ben als mijn kinderen uit school komen, kwam de vacature als administratief medewerker bij HGHG in beeld. Aan alle kanten klopte dit voor mij, ik voelde dat ik hier op mijn plek zou zijn. Ik werk bij HGHG in een fijn en klein team, kan me blijven ontwikkelen en verdiepen wat betreft hooggevoeligheid, ik kan onder schooltijd werken en ik zorg voor rust voor mijn kinderen.

Naast het werken bij HGHG heb ik een eigen praktijk in het laagdrempelig begeleiden van gezinnen en professionals op het gebied van hooggevoeligheid en autisme. Tevens coördineer ik het review panel en review boeken, methodes, apps en meer met ons hele panel van deskundigen. 

Je bent bij mij aan het juiste adres voor alle administratieve taken en alles rondom de trainingen en opleidingen. Je komt me ook tegen als je mailt naar info@hooggevoeligheelgewoon.nl. En ik coördineer het reviewpanel. 

Pin It on Pinterest