Je bent hier Hooggevoelig heel gewoon > Over ons > Dit zijn wij > Anniek Benjamens

 

Administratie, klantcontact

Anniek Benjamens

Administratie, klantcontact & reviewpanel

Telefoon: 0570-643053

E-mail: anniek@hooggevoeligheelgewoon.nl

Al van jongs af aan was ik in de weer met kleine kinderen. Er waren altijd wel kleine kinderen om mij heen te vinden, wat zich later uitte in veel oppassen op buurtkinderen en neefjes/nichtjes. Toen ben ik de opleiding SPW- 4  gaan volgen om daarna Pedagogiek te gaan studeren.

Meteen na het behalen van mijn HBO Pedagogiek diploma ben ik aan het werk gegaan in de jeugdhulpverlening. Ik heb jaren gewerkt op een dagbehandeling met kinderen van 0-6 jaar met allerlei ontwikkelingsstoornissen -en problemen. Ook heb ik daarna nog gewerkt als autisme-deskundige bij Autimaat.

Elke dag hetzelfde riedeltje.”

Ondertussen kreeg ik zelf kinderen en kwam ik er al vrij snel achter dat zij beide hooggevoelig zijn en daarmee herkende ik ook veel van de HSP-kenmerken bij mijzelf en viel er veel op zijn plek. Toen de basisschool in zicht kwam voor mijn oudste zoon, voelde ik steeds vaker dat ik het niet zag zitten om hem naar een naschoolse opvang te brengen, na een dag op school incl. overblijven. Daarnaast voelde ik mijzelf vaak ook gestresst in al die rush en haast van werken, kinderen ophalen van de opvang, koken, naar bed om de volgende dag hetzelfde riedeltje weer af te gaan.

“Ik wilde weer aan het werk!

Toen heb ik besloten dat ik zou stoppen met werken, om te zorgen voor meer rust bij mijzelf, en daarmee ook thuis, en alle tijd en aandacht voor onze kinderen. Dit heb ik een paar jaar gedaan en nooit een seconde spijt van gehad! Ik was weer blijer en ontspannener.

Toen mijn beide kinderen naar school gingen begon het weer te kriebelen om wat voor mezelf te doen, me weer te ontwikkelen en onder collega’s te zijn. Kortom, ik wilde wel weer aan het werk!

“Ik voelde dat ik hier op mijn plek zou zijn.

Met de wens om te werken, het liefst onder schooltijd zodat ik thuis ben als mijn kinderen uit school komen, kwam de vacature als administratief medewerker bij HGHG in beeld. Aan alle kanten klopte dit voor mij, ik voelde dat ik hier op mijn plek zou zijn. Ik werk bij HGHG in een fijn en klein team, kan me blijven ontwikkelen en verdiepen wat betreft hooggevoeligheid, ik kan onder schooltijd werken en ik zorg voor rust voor mijn kinderen.

Naast het werken bij HGHG heb ik een eigen praktijk in het laagdrempelig begeleiden van gezinnen en professionals op het gebied van hooggevoeligheid en autisme. Tevens coördineer ik het review panel en review boeken, methodes, apps en meer met ons hele panel van deskundigen. 

Je bent bij mij aan het juiste adres voor alle administratieve taken en alles rondom de trainingen en opleidingen. Je komt me ook tegen als je mailt naar info@hooggevoeligheelgewoon.nl. En ik coördineer het reviewpanel. 

Bedankt voor het klikken op de knop!

Mijn naam is Tom van ‘t Zand en ik doe onderzoek naar de website van Hooggevoelig heel gewoon. Om mij te helpen kun je onderstaand formulier invullen.

Alvast bedankt!

 

 

Vraag 1: Met welk doel bezocht je onze website? (meerdere antwoorden mogelijk)

Iets anders:

Vraag 2: Heb je dit doel of deze doelen bereikt?
NeeDeelsJa

Vraag 3: Hoe zou je de tijd die het kostte om dit doel te bereiken omschrijven?
Erg langzaamLangzaamGemiddeldSnelZeer snelIk heb mijn doel(en) niet bereikt

Vraag 4: Hoe zou je het aantal (muis)klikken om je doel te bereiken omschrijven?
Heel veel klikkenVeel klikkenGemiddeld aantal klikkenWeinig klikkenHeel weinig klikken

Vraag 5: Wat vind je van de gebruikersvriendelijkheid van onze website?
Erg gebruikersonvriendelijkGebruikersonvriendelijkNeutraalGebruikersvriendelijkErg gebruikersvriendlijk

Naast deze vragenlijst wil ik ook een liveonderzoek doen. In dit onderzoek wordt de deelnemer gevraagd een scenario te doorlopen op de website. Ik observeer dat en stel na afloop een aantal vragen.

Vraag 6: Mag ik je benaderen met meer informatie over dit liveonderzoek?
Ja, je mag mij benaderen met meer informatie over het liveonderzoek.Nee

Vraag 6a: Wat is je naam?

Vraag 6b: Wat is je E-mailadres?

Vraag 6c: In welke doelgroep van onze website schaar je jezelf?
Professional (werkt met hooggevoelige mensen)Bedrijfsmatige bezoeker (wat kan ik met hooggevoeligheid in mijn bedrijf)Particuliere bezoeker (opzoek naar informatie over hooggevoeligheid)

Heb je verder nog vragen of opmerkingen?

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Pin It on Pinterest