Je bent hier Hooggevoelig heel gewoon > Over ons > Dit zijn wij > Jaqueline Pama

Oprichter, algemeen directeur, bedrijfsadvies

Jaqueline Pama

Oprichter, algemeen directeur, bedrijfsadvies & opleidingen

Telefoon: 06-14385684

E-mail: jaqueline@hooggevoeligheelgewoon.nl

Zolang ik me kan herinneren neem ik waar. Al mijn zintuigen en mijn intuïtie mochten meedoen en ik vroeg me vervolgens eindeloos af ‘waarom?’ Aanvankelijk zorgde dit bij het opgroeien voor veel kennis. Vervolgens voor een nog grotere verwarring. Ik leerde me aan te passen en heb vervolgens mezelf – met behulp van mijn waarnemingsvermogen – ook weer teruggevonden.

“Mijn grote verbazing hierover en de overtuiging dat het vrij eenvoudig zoveel beter kan hebben mij gebracht tot het oprichten van onze organisatie..”

Als jurist (privaatrecht) werkte ik in de  MKB-advisering. Vervolgens werd ik mediator en hield me bezig met conflicten in de zakelijke en de arbeidssfeer, maar ook met (v)echtscheidingen en familieruzies. Geïnteresseerd geraakt in de beweegredenen van de mens, vervolgde mijn pad naar coaching. Begeleiding van veel verschillende mensen bracht mij naar een ontdekking: de gevolgen voor mensen zélf maar ook voor onze maatschappij van niet-herkende hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Mijn grote verbazing hierover en de overtuiging dat het vrij eenvoudig zoveel beter kan hebben mij gebracht tot het oprichten van onze organisatie.

“Kortom, ik zou mijn grote gevoeligheid niet meer willen missen!”

Mijn eigen hooggevoeligheid en leerpad hebben mij gemotiveerd iets te doen. Zien en niets doen was geen optie meer voor mij. Vanaf het moment dat ik mijn innerlijke rust gevonden had heb ik veel profijt van mijn hooggevoeligheid. Ik werk efficiënter, zie waar we naartoe moeten, neem gemakkelijk beslissingen, kom snel tot de kern en mag met een fantastisch team samenwerken waarvoor het volgen van je gevoel gewoon is geworden. Het betekent eerlijkheid,- want iedereen weet het wanneer iets niet klopt -, aandacht voor elkaar, leren met elkaar, ieders talent zien en veel lachen. Kortom, ik zou mijn grote gevoeligheid niet meer willen missen!

Bedankt voor het klikken op de knop!

Mijn naam is Tom van ‘t Zand en ik doe onderzoek naar de website van Hooggevoelig heel gewoon. Om mij te helpen kun je onderstaand formulier invullen.

Alvast bedankt!

 

 

Vraag 1: Met welk doel bezocht je onze website? (meerdere antwoorden mogelijk)

Iets anders:

Vraag 2: Heb je dit doel of deze doelen bereikt?
NeeDeelsJa

Vraag 3: Hoe zou je de tijd die het kostte om dit doel te bereiken omschrijven?
Erg langzaamLangzaamGemiddeldSnelZeer snelIk heb mijn doel(en) niet bereikt

Vraag 4: Hoe zou je het aantal (muis)klikken om je doel te bereiken omschrijven?
Heel veel klikkenVeel klikkenGemiddeld aantal klikkenWeinig klikkenHeel weinig klikken

Vraag 5: Wat vind je van de gebruikersvriendelijkheid van onze website?
Erg gebruikersonvriendelijkGebruikersonvriendelijkNeutraalGebruikersvriendelijkErg gebruikersvriendlijk

Naast deze vragenlijst wil ik ook een liveonderzoek doen. In dit onderzoek wordt de deelnemer gevraagd een scenario te doorlopen op de website. Ik observeer dat en stel na afloop een aantal vragen.

Vraag 6: Mag ik je benaderen met meer informatie over dit liveonderzoek?
Ja, je mag mij benaderen met meer informatie over het liveonderzoek.Nee

Vraag 6a: Wat is je naam?

Vraag 6b: Wat is je E-mailadres?

Vraag 6c: In welke doelgroep van onze website schaar je jezelf?
Professional (werkt met hooggevoelige mensen)Bedrijfsmatige bezoeker (wat kan ik met hooggevoeligheid in mijn bedrijf)Particuliere bezoeker (opzoek naar informatie over hooggevoeligheid)

Heb je verder nog vragen of opmerkingen?

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Pin It on Pinterest