fbpx

Hooggevoelig-heel-gewoon

Menu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in pages
Search in posts
Oprichter, algemeen directeur, bedrijfsadvies & opleidingen

Jaqueline Pama

Oprichter, algemeen directeur, bedrijfsadvies & opleidingen

Telefoon: 06-14385684

E-mail: jaqueline@hooggevoeligheelgewoon.nl

Zolang ik me kan herinneren neem ik waar. Al mijn zintuigen en mijn intuïtie mochten meedoen en ik vroeg me vervolgens eindeloos af ‘waarom?’ Aanvankelijk zorgde dit bij het opgroeien voor veel kennis. Vervolgens voor een nog grotere verwarring. Ik leerde me aan te passen en heb vervolgens mezelf – met behulp van mijn waarnemingsvermogen – ook weer teruggevonden.

“Mijn grote verbazing hierover en de overtuiging dat het vrij eenvoudig zoveel beter kan hebben mij gebracht tot het oprichten van onze organisatie..”

Als jurist (privaatrecht) werkte ik in de  MKB-advisering. Vervolgens werd ik mediator en hield me bezig met conflicten in de zakelijke en de arbeidssfeer, maar ook met (v)echtscheidingen en familieruzies. Geïnteresseerd geraakt in de beweegredenen van de mens, vervolgde mijn pad naar coaching. Begeleiding van veel verschillende mensen bracht mij naar een ontdekking: de gevolgen voor mensen zélf maar ook voor onze maatschappij van niet-herkende hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Mijn grote verbazing hierover en de overtuiging dat het vrij eenvoudig zoveel beter kan hebben mij gebracht tot het oprichten van onze organisatie.

“Kortom, ik zou mijn grote gevoeligheid niet meer willen missen!”

Mijn eigen hooggevoeligheid en leerpad hebben mij gemotiveerd iets te doen. Zien en niets doen was geen optie meer voor mij. Vanaf het moment dat ik mijn innerlijke rust gevonden had heb ik veel profijt van mijn hooggevoeligheid. Ik werk efficiënter, zie waar we naartoe moeten, neem gemakkelijk beslissingen, kom snel tot de kern en mag met een fantastisch team samenwerken waarvoor het volgen van je gevoel gewoon is geworden. Het betekent eerlijkheid,- want iedereen weet het wanneer iets niet klopt -, aandacht voor elkaar, leren met elkaar, ieders talent zien en veel lachen. Kortom, ik zou mijn grote gevoeligheid niet meer willen missen!

Mijn collega's

Pin It on Pinterest