fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu
(Financiële) adminstratie

Leonie Steenbergen

(Financiële) adminstratie

Telefoon: 06-87518412

E-mail: leonie@hooggevoeligheelgewoon.nl

“In mijn rol was ik even helemaal iemand anders en kon ik mijn verlegenheid laten gaan.”

Als klein meisje was ik erg verlegen, op mijn rapport stond steevast dat ik veel bevestiging nodig had en veel vragen stelde, ook als ik het antwoord wel wist. Ik legde mijzelf veel druk op dat het allemaal goed moest zijn, hierdoor blokkeerde ik juist. Als ik me eenmaal op mijn gemak voelde kwam de kwebbeltante in mij wel los. Spelen in de schoolmusical vond ik fantastisch, in mijn rol was ik even helemaal iemand anders en kon ik mijn verlegenheid laten gaan. Natuurlijk was ik vooraf wel zenuwachtig maar eenmaal bezig verdween het als sneeuw voor de zon. Ook op de middelbare school vond ik de creatieve vakken het leukst, naast de talen waren drama en tekenen mijn beste vakken.

“Dat ik toen al over mijn grenzen ging had ik niet door.”

Na de middelbare school ging ik naar de MTRO. Ik zag mijzelf al helemaal als receptioniste of in het animatieteam. Toen ik eenmaal klaar was met de opleiding was ik er niet meer zo zeker van en wilde ik vooral nog niet fulltime aan het werk. Dus volgde de HBO opleiding Commerciële Economie. Eigenlijk wist ik nog steeds niet goed wat ik nu wilde en deze opleiding was breed en ik kon er alle kanten mee op. Perfectionistisch als ik ben rondde ik alle opleidingen keurig af binnen de 4 jaar die ervoor stond, dat ik toen al over mijn grenzen ging had ik niet door. Het stappen moest doorgaan, maar ook werken en studeren. Met als gevolg dat ik vaak ziek was, of toch overprikkeld op stap ging en daar hyperventilatieaanvallen kreeg.

Mijn hooggevoeligheid kwam aan het licht toen ik een aantal jaren geleden helemaal vastliep. In eerste instantie heb ik er niet veel aandacht aan geschonken, maar op een gegeven moment kon ik er niet meer onderuit en ben ik me meer gaan verdiepen in hooggevoeligheid. De puzzelstukjes vallen steeds meer op zijn plek.

“Ik wilde dus blijkbaar niet zo zeer een compleet ander beroep, maar wel een heel andere werkomgeving waarin plek is voor mij en mijn hooggevoeligheid.

Na mijn studies heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Eerst in het noorden van het land en later verhuisde ik naar Overijssel voor de liefde. Inmiddels hebben we samen een zoontje. Toen ik mijn baan verloor door een reorganisatie, kreeg ik de mogelijkheid om loopbaancoaching te volgen. Ik wilde al langer iets anders in mijn loopbaan, maar wat dat dan moest zijn wist ik niet zo goed. Ik kwam uit bij de opleiding tot Wmo consulent en ben hiermee gestart. In de tussentijd moest ik natuurlijk ook gewoon solliciteren. Toen de vacature bij Hooggevoelig heel gewoon voorbij kwam wist ik eigenlijk direct dat dit mijn plek was. We werken met een fijn, klein team en ik kan me blijven ontwikkelen door dingen aan te pakken die mij leuk lijken om te doen.  Ik wilde dus blijkbaar niet zo zeer een compleet ander beroep, maar wel een heel andere werkomgeving waarin plek is voor mij en mijn hooggevoeligheid.

Je bent bij mij aan het juiste adres voor alle (financieel) administratieve zaken en alles rondom de opleidingen en trainingen.

Met vriendelijke groet,

Leonie Steenbergen

Pin It on Pinterest