Je bent hier Hooggevoelig heel gewoon > Over ons > Dit zijn wij > Tom van ‘t Zand

Informatie

Tom van 't Zand

Informatie & technologie

Telefoon: 06-22461688

E-mail: tom@hooggevoeligheelgewoon.nl

Van jongs af aan ben ik bezig met computers. Ik zal mijzelf geen whizzkid noemen, maar ik had voor de meeste gebruikersproblemen met computers al snel een oplossing.

“Mijn zelfvertrouwen sloot niet aan bij de verantwoordelijkheden die ik kreeg.”

Hoewel ik ontzettend ben vastgelopen tijdens mijn middelbare schooltijd en mijn eerste poging tot studeren, heb ik mijzelf wel ontwikkeld. Ik heb meerdere banen gehad, onder andere ABN-AMRO Verzekeringen, Lococensus en GBLT. Wat mijn functie ook was, ik had altijd ook wel een rol als vraagbaak voor ICT gerelateerde problemen van collega’s of klanten. Ik heb mij opgewerkt tot projectleider en heb in die rol nog meer geleerd over het belang van een goede ontwikkeling, maar ook implementatie van technologieën. Helaas had het snelle opwerken ook een keerzijde en kwam ik in een situatie terecht waarin mijn kennis en zelfvertrouwen niet aansloten bij de verantwoordelijkheden die ik had.

“Technologische verbeteringen zijn pas een verbetering als alle eindgebruikers het hoe, wat en waarom weten van de technologie, dat is mijn missie.”

Dit alles doe ik vanuit de drive dat technologische verbeteringen pas een verbetering zijn als alle eindgebruikers het hoe, wat en waarom weten van de technologie, dat is mijn missie. Mijn werk houd dus niet op bij het ontwerpen en bouwen van een systeem, maar gaat door in het maken van instructie(video’s), geven van gebruikerstrainingen, het doorvoeren van verbeteringen en het zijn van vraagbaak.

De manier van werken die ik probeer te hanteren past goed bij mijn hooggevoeligheid, waarin ik veel merk van sfeer en wat mensen nodig hebben. Het is voor mij ideaal om de ervaring die ik heb opgedaan als projectleider en de kennis die ik opdoe bij mijn opleiding Toegepaste psychologie aan het Saxion te combineren. Nu hoor ik je al denken: “huh, wat moet je dan met toegepaste psychologie?”. Dat zit hem in mijn studierichting, ik heb gekozen voor de stroming Gedrag & Technologie. Waar ik onder andere heb geleerd hoe je technologie het beste kan laten aansluiten op de behoeftes en capaciteiten van de gebruikers, maar ook hoe je een technologie zo implementeert dat je de meeste kans van slagen hebt dat het geaccepteerd wordt door deze gebruikers. 

Ik hou mij sinds 2017 bezig met de technische kant van Hooggevoelig heel gewoon. Mijn rol is het ontwerpen, bouwen en beheren van de digitale tools die onze klanten en medewerkers tot hun beschikking hebben. Denk daarbij aan het beheren en beveiligen van onze klantgegevens, de technische kant van onze website en het digitale leersysteem waarmee cursisten in onze opleiding werken.

“De persoon die ik wilde zijn: met mijn hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid en analyserend vermogen.”

In de periode daarna heb ik mij daarom bezig gehouden met mijzelf als persoon die ik was, die ik ben maar vooral die ik zou willen zijn. Waarin mijn hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid en analyserend vermogen goed tot zijn recht komen. Voor mij betekende dit dat ik ging starten met de opleiding Toegepaste Psychologie aan het Saxion en afscheid nemen van mijn toenmalige werkgever.

Direct contact met mij?

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op

 

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

Bedankt voor het klikken op de knop!

Mijn naam is Tom van ‘t Zand en ik doe onderzoek naar de website van Hooggevoelig heel gewoon. Om mij te helpen kun je onderstaand formulier invullen.

Alvast bedankt!

 

 

Vraag 1: Met welk doel bezocht je onze website? (meerdere antwoorden mogelijk)

Iets anders:

Vraag 2: Heb je dit doel of deze doelen bereikt?
NeeDeelsJa

Vraag 3: Hoe zou je de tijd die het kostte om dit doel te bereiken omschrijven?
Erg langzaamLangzaamGemiddeldSnelZeer snelIk heb mijn doel(en) niet bereikt

Vraag 4: Hoe zou je het aantal (muis)klikken om je doel te bereiken omschrijven?
Heel veel klikkenVeel klikkenGemiddeld aantal klikkenWeinig klikkenHeel weinig klikken

Vraag 5: Wat vind je van de gebruikersvriendelijkheid van onze website?
Erg gebruikersonvriendelijkGebruikersonvriendelijkNeutraalGebruikersvriendelijkErg gebruikersvriendlijk

Naast deze vragenlijst wil ik ook een liveonderzoek doen. In dit onderzoek wordt de deelnemer gevraagd een scenario te doorlopen op de website. Ik observeer dat en stel na afloop een aantal vragen.

Vraag 6: Mag ik je benaderen met meer informatie over dit liveonderzoek?
Ja, je mag mij benaderen met meer informatie over het liveonderzoek.Nee

Vraag 6a: Wat is je naam?

Vraag 6b: Wat is je E-mailadres?

Vraag 6c: In welke doelgroep van onze website schaar je jezelf?
Professional (werkt met hooggevoelige mensen)Bedrijfsmatige bezoeker (wat kan ik met hooggevoeligheid in mijn bedrijf)Particuliere bezoeker (opzoek naar informatie over hooggevoeligheid)

Heb je verder nog vragen of opmerkingen?

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Pin It on Pinterest