Je bent hier Hooggevoelig heel gewoon > Over ons > Dit zijn wij > Veronique Struis

Financiën

Veronique Struis

Financiën & subsidies

Telefoon: 06-87518412

E-mail: veronique@hooggevoeligheelgewoon.nl

Als tiener was ik voornamelijk bezig met sporten. Ik trainde een paar keer per week, speelde bijna elk weekend competitie of toernooien en onttrok me op die manier (onbewust) grotendeels aan het leven op de middelbare school maar ook aan mijn eigen gevoelsleven, en de onrust die ik voelde en die geen woorden had.

“De onrust die ik voelde die geen woorden had.”

Na mijn studie Bedrijfskunde van de Financiële Sector, begon ik bij een Nederlandse multinational, maar mijn drang om Nederland te verlaten en op zoek te gaan naar een plek waar mijn innerlijke gevoelsleven en mijn kijk op de wereld samen zouden komen met mijn omgeving werd al snel groter en na een jaar kon ik bij hetzelfde bedrijf terecht in Amerika. Dit was het begin van een 17-jarig verblijf in het buitenland.

“Ik las een artikel over hooggevoeligheid en de puzzelstukjes vielen in elkaar.”

De contradictie tussen mijn innerlijke kijk op de wereld en wereld om mij heen werd echter steeds nijpender, en 10 jaar geleden besloot ik het traditionele werk op kantoor achter mij te laten en mijn innerlijke zoektocht te vervolgen. Na in aanraking te zijn gekomen met de psychiatrie in Amerika waar elke psychiatrisch label langskwam behalve hooggevoeligheid, las ik twee jaar geleden in Nederland een artikel over hooggevoeligheid en eindelijk vielen de puzzelstukjes in elkaar.

Hooggevoeligheid is het grootste gedeelte van mijn leven een last geweest, een zoektocht die gevoed werd door mijn intuïtie maar niet geleid door mijn intuïtie. Langzaam maar zeker laat ik nu de last kant achter mij en leer te vertrouwen in mij zelf en mijn innerlijk weten en niet de ratio die veelal leidend was en daarmee zie ik ook eindelijk mijn hooggevoeligheid als kracht.

“Mijn kracht ligt in het innerlijk voelen en zien van verbanden tussen mensen en binnen organisaties.”

Door mijn werk bij Hooggevoelig Heel Gewoon ben ik gaan zien dat mijn kracht ligt in het innerlijk voelen en zien van verbanden tussen mensen en binnen organisaties en dit toe te passen op werkprocessen en werkverbanden. Ik maak dit zichtbaar aan betrokkenen en draag hier voor praktische oplossingen aan. Dit verbind ik vervolgens met het doen zodat veranderingen daadwerkelijk plaatsvinden.

Bedankt voor het klikken op de knop!

Mijn naam is Tom van ‘t Zand en ik doe onderzoek naar de website van Hooggevoelig heel gewoon. Om mij te helpen kun je onderstaand formulier invullen.

Alvast bedankt!

 

 

Vraag 1: Met welk doel bezocht je onze website? (meerdere antwoorden mogelijk)

Iets anders:

Vraag 2: Heb je dit doel of deze doelen bereikt?
NeeDeelsJa

Vraag 3: Hoe zou je de tijd die het kostte om dit doel te bereiken omschrijven?
Erg langzaamLangzaamGemiddeldSnelZeer snelIk heb mijn doel(en) niet bereikt

Vraag 4: Hoe zou je het aantal (muis)klikken om je doel te bereiken omschrijven?
Heel veel klikkenVeel klikkenGemiddeld aantal klikkenWeinig klikkenHeel weinig klikken

Vraag 5: Wat vind je van de gebruikersvriendelijkheid van onze website?
Erg gebruikersonvriendelijkGebruikersonvriendelijkNeutraalGebruikersvriendelijkErg gebruikersvriendlijk

Naast deze vragenlijst wil ik ook een liveonderzoek doen. In dit onderzoek wordt de deelnemer gevraagd een scenario te doorlopen op de website. Ik observeer dat en stel na afloop een aantal vragen.

Vraag 6: Mag ik je benaderen met meer informatie over dit liveonderzoek?
Ja, je mag mij benaderen met meer informatie over het liveonderzoek.Nee

Vraag 6a: Wat is je naam?

Vraag 6b: Wat is je E-mailadres?

Vraag 6c: In welke doelgroep van onze website schaar je jezelf?
Professional (werkt met hooggevoelige mensen)Bedrijfsmatige bezoeker (wat kan ik met hooggevoeligheid in mijn bedrijf)Particuliere bezoeker (opzoek naar informatie over hooggevoeligheid)

Heb je verder nog vragen of opmerkingen?

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Pin It on Pinterest