Je bent hier Hooggevoelig heel gewoon > Particulieren > Coaching bij hooggevoeligheid

Terug naar jouw sensitieve talenten

Coaching bij hooggevoeligheid

Als je ergens tegenaan loopt, even niet verder komt of wilt uitvogelen hoe je hooggevoeligheid voor je kan werken, in plaats van tegen je, dan is het prettig om dat met iemand door te werken. Een coach kan je daar bij helpen. We horen vaak dat als je jaren je hooggevoeligheid niet hebt kunnen duiden, en nu ontdekt dat je Hooggevoelig bent, het overweldigend kan zijn. Of dat mensen klachten ontwikkelen waar hooggevoeligheid aan ten grondslag ligt, zoals hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid. Het is vaak prettig om het tegen iemand aan te kunnen houden die wat verder van je af staat dan je omgeving.

Waarom coaching bij Hooggevoelig heel gewoon?

Wij vinden het belangrijk om hooggevoelige mensen te ondersteunen zodat de last ervan afneemt, en deze eigenschap kan ontwikkelen tot een kracht, een kwaliteit. Wanneer je hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit voornamelijk als last ervaart is het misschien haast niet denkbaar dat het ook positief kan zijn. Toch blijkt in de praktijk vaak dat wanneer het uitzichtloos is, en er een lichtpuntje verschijnt, de hooggevoelige zich al snel kan optrekken daaraan en de kracht tot bloei komt. Er zijn vaak niet veel gesprekken voor nodig.

In het verleden hebben veel van ons ook wel een coach opgezocht om te spiegelen, te reflecteren. En nog steeds doen we dat in de dagelijkse praktijk bij elkaar. We vinden congruentie belangrijk, dus wanneer er iets speelt bijvoorbeeld als iemand niet lekker in z’n vel zit, bespreken we dat. Het is toch voelbaar, dus dan kan het beter op tafel komen. Het is heel waardevol om op deze manier samen te werken, en dagelijks de toegevoegde waarde van het kunnen spiegelen en even tegen elkaar aanhouden ervaren.

Daarom nodigen we jou graag uit om te komen als je ergens mee zit, als iets niet lekker loopt of als je graag wil dat iemand meekijkt. Een eerste gesprek met een coach is zo afgesproken, en daarna zie je wel weer verder. Het moet ook goed voelen, een klik zijn om wat toe te voegen. Ga het ervaren en kijk wat het jou kan brengen.

Waar en welke coach?

Ben je op zoek naar een coach die jou verder kan helpen? Gebruik onze coach-zoeker om jouw ideale coach te vinden.

Meer…

Nog niet toe aan coaching, of liever eerst even zelf snuffelen? Dan is onze e-learning misschien geschikt voor je! Je bestelt de module via onze webshop.

Bedankt voor het klikken op de knop!

Mijn naam is Tom van ‘t Zand en ik doe onderzoek naar de website van Hooggevoelig heel gewoon. Om mij te helpen kun je onderstaand formulier invullen.

Alvast bedankt!

 

 

Vraag 1: Met welk doel bezocht je onze website? (meerdere antwoorden mogelijk)

Iets anders:

Vraag 2: Heb je dit doel of deze doelen bereikt?
NeeDeelsJa

Vraag 3: Hoe zou je de tijd die het kostte om dit doel te bereiken omschrijven?
Erg langzaamLangzaamGemiddeldSnelZeer snelIk heb mijn doel(en) niet bereikt

Vraag 4: Hoe zou je het aantal (muis)klikken om je doel te bereiken omschrijven?
Heel veel klikkenVeel klikkenGemiddeld aantal klikkenWeinig klikkenHeel weinig klikken

Vraag 5: Wat vind je van de gebruikersvriendelijkheid van onze website?
Erg gebruikersonvriendelijkGebruikersonvriendelijkNeutraalGebruikersvriendelijkErg gebruikersvriendlijk

Naast deze vragenlijst wil ik ook een liveonderzoek doen. In dit onderzoek wordt de deelnemer gevraagd een scenario te doorlopen op de website. Ik observeer dat en stel na afloop een aantal vragen.

Vraag 6: Mag ik je benaderen met meer informatie over dit liveonderzoek?
Ja, je mag mij benaderen met meer informatie over het liveonderzoek.Nee

Vraag 6a: Wat is je naam?

Vraag 6b: Wat is je E-mailadres?

Vraag 6c: In welke doelgroep van onze website schaar je jezelf?
Professional (werkt met hooggevoelige mensen)Bedrijfsmatige bezoeker (wat kan ik met hooggevoeligheid in mijn bedrijf)Particuliere bezoeker (opzoek naar informatie over hooggevoeligheid)

Heb je verder nog vragen of opmerkingen?

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Pin It on Pinterest