fbpx Skip to content
logo-hghg-blauw
my-sental-platform
mysental

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Kennissessie van Hooggevoelig heel gewoon

Kom naar de online live kennissessie om te proeven, idee te krijgen én kennis op te doen over hooggevoeligheid. Gratis, laagdrempelig en in een live setting met een aantal deelnemers. Wat kun je verwachten? Dat zie je hieronder. 

Hooggevoeligheid herkennen, erkennen en praktisch benaderen
Wat is hooggevoeligheid nou echt, wat weten we vanuit de wetenschap en hoe herken je het? Doe mee met de online kennissessie en je krijgt antwoord op deze vragen! 

Wat is Hooggevoelig heel gewoon en wat kun je verwachten?
Ellis neemt je ook mee in wat Hooggevoelig heel gewoon al zo’n 12 jaar doet, waar we voor staan en wat je van ons kan verwachten. 

Praktisch door het aanbod en vragen stellen
We lopen door ons aanbod door de highlights te benoemen, en vooral gelegenheid te geven voor vragen. Daarom is deze kennissessie ook ideaal als je overweegt een training of opleiding te doen en nog twijfelt. Ellis bespreekt de verschillen tussen de trainingen en kijkt met je mee wat past bij je vraag en situatie.

Maximaal 1 uur, we gaan to-the-point door de kennis, herkenning met voorbeelden, het aanbod en gelegenheid tot vragen. Gaan vragen te diep, dan pakken we dat op een ander moment op buiten de kennissessie.
Camera en microfoon aan of uit, dat bedien jezelf dus kies wat prettig is of zet het alleen aan wanneer je wilt of een vraag stelt. Vragen kunnen ook via de chat gesteld worden.
Geen verkooppraatjes, eenmalige aanbiedingen of een aanbod dat maar een paar uur geldt. En ook geen 10 mails na inschrijving 🙂 
Gratis, kennismaken en een idee krijgen, moet laagdrempelig en voor iedereen zijn vinden we, dus er zijn geen kosten verbonden aan de kennissessie.
Bekijk en vergelijk opleidingsaanbod door je vragen te stellen en daarmee een goede afweging te maken wat bij je past.
Geen opname maar echt live en met een kleine groep deelnemers, dus geen massale webinarsetting of video.

Ja ik meld me aan!

    Laat weten bij welk moment je aanwezig bent:

    Pin It on Pinterest