fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Kennissessie van Hooggevoelig heel gewoon

Online

  • donderdag 14 december 2023 van 19.30 tot 20.30
  • vrijdag 15 december 2023 van 9.30 tot 10.30 uur

Wat is hooggevoeligheid nou echt, wat weten we vanuit de wetenschap en herken je het? Maar ook hoe we vanuit Hooggevoelig heel gewoon werken, wat je van ons kunt verwachten en wat er aan aanbod is. Dát krijg je allemaal in de kennissessie! In ongeveer 3 kwartier neemt Eva je hierin mee én kun je je vragen stellen. 

De studiegids kun je lezen en de site bekijken, maar een gevoel erbij krijgen gaat soms toch het best in een gesprek. Daarom organiseren we deze kennissessies, online via zoom! Dus wil je proeven, kennismaken, een idee krijgen? Je krijgt dan antwoord op de vraag wat bij jou past op dit moment en wat de 1e stap is.

Kun je niet op 1 van deze momenten, maar heb je wel interesse in een kennissessie of de opleidingen? Laat het dan ook weten via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op en houden je dan op de hoogte als er weer een nieuwe bijeenkomst gepland staat. 

Goed om te weten nog, we gaan je niet spammen met mails of telefoontjes, daar houden we zelf ook écht niet van en voegt wat ons betreft niet toe.

    Laat weten bij welk moment je aanwezig bent:

    Pin It on Pinterest