Je bent hier Hooggevoelig heel gewoon > Professionals > Themamodules

THEMAMODULES

Verrijk je kennis & specialiseer 

In de themamodules

Je merkt dat.. 

Je wilt meer weten over hooggevoeligheid, maar ook over onderwerpen die daaraan raken. Hooggevoeligheid is een eigenschap die samenwerkt met allerlei andere eigenschappen. Daarbij heb je ook te maken met een omgeving, werk en familie. Het is dus zelden zo dat je specifiek alléén maar bezig bent met hoogsensitiviteit. Of hooggevoelige kinderen? Of hoogbegaafdheid? 

Je zou graag willen.. 

Als je met cliënten werkt die hooggevoelig zijn en vastlopen in hun werk, is er vaak ook sprake van (werk)stress. Of misschien herken je elementen van hoogbegaafdheid. Je wilt dan niet alleen inzoomen op hooggevoeligheid maar ook die andere onderwerpen kunnen bespreken en daarin iets bieden. Of je werkt met hooggevoelige kinderen, bijvoorbeeld in het onderwijs of als kindercoach en je ziet kinderen die kenmerken van hooggevoeligheid hebben. Je ziet ze echter ook af en toe flink ontploffen en boos zijn. In een gesprek wil je graag meer bieden dan alleen hooggevoeligheid benoemen. 

Daarom hebben we..

De themamodules bieden antwoorden op deze vragen. Je zoomt in op hooggevoeligheid en een ander onderwerp, met professionele trainers die expert zijn op dát gebied van de themamodule. We verzamelen deze experts zodat we jou kwaliteit en inspiratie kunnen garanderen. Loop niet langer met je vragen maar ga aan de slag met de themamodule(s) en voed jezelf met deze kennis en inspiratie!

Het levert je op .. 

Als je je specialiseert door middel van de themamodule(s) breid je je kennis uit. Je kunt jezelf zichtbaar maken en profileren met deze kennis en verdieping. Werk je bijvoorbeeld bij HRM, dan kun je meer medewerkers bedienen en verder op weg helpen. Werk je in het onderwijs dan kun je meer bieden voor de kinderen en hun ouders. Het gaat niet om differentiatie of hokjes maar juist om een completer beeld creëren. Daarmee kijk je naar de héle mens en integreer je met meer gemak de kennis en ervaring die je al hebt. Bekijk hieronder het aanbod aan themamodules en kies wat je aanspreekt. 

themamodule-hooggevoelige-kinderen-hghg (2)

Hooggevoelige Kinderen

THEMAMODULE

In één middag leren om hooggevoelige kinderen te herkennen én tips en tools te kunnen bieden waarmee ze zichzelf leren kennen en verstevigen. Dat doe je in deze module. Je wilt overprikkeling helpen voorkomen én weten wat helpt als een kind wél te vol zit en wat ook juist niet helpt? Na deze middag vertel je dit alles gemakkelijker aan een hooggevoelig kind, diens ouders én je collega’s. Geïnspireerd naar huis met 2 methodes na een middag met een ervaren trainer (uit het vakgebied)? Gegarandeerd!

HSP & Hoogbegaafd

THEMAMODULE

In één middag leren én ervaren wat ‘de wereld van de hoogbegaafde’ is, zodat je van daaruit je kennis en (werk)ervaring verrijkt. Na deze middag heb je helder wat hoogbegaafdheid wel én niet niet is. Je weet wat je kunt inzetten om een hoogbegaafde cliënt meer ruimte te geven en te helpen aansluiten bij de omgeving. 

hsp-hoogbegaafd-hooggevoeligheelgewoon
hsp-trauma-hooggevoeligheelgewoon

HSP & Trauma

THEMAMODULE

Wil je in één middag leren wat trauma is, wat dit met je zenuwstelsel en ook met HSP te maken heeft? Hoe trauma doorwerkt in iemands dagelijks leven en wat jij kunt doen (of laten) om iemand te ondersteunen? Na deze middag heb je inzicht in de recente theorie over trauma, concrete ervaring opgedaan over de werking van je eigen zenuwstelsel én oefeningen die mensen helpen hun zenuwstelsel te reguleren. Je maakt kennis met het belang van lichaamsgericht en gedoseerd werken wanneer er sprake is van trauma.  

Twijfel je nog om mee te doen?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

Bedankt voor het klikken op de knop!

Mijn naam is Tom van ‘t Zand en ik doe onderzoek naar de website van Hooggevoelig heel gewoon. Om mij te helpen kun je onderstaand formulier invullen.

Alvast bedankt!

 

 

Vraag 1: Met welk doel bezocht je onze website? (meerdere antwoorden mogelijk)

Iets anders:

Vraag 2: Heb je dit doel of deze doelen bereikt?
NeeDeelsJa

Vraag 3: Hoe zou je de tijd die het kostte om dit doel te bereiken omschrijven?
Erg langzaamLangzaamGemiddeldSnelZeer snelIk heb mijn doel(en) niet bereikt

Vraag 4: Hoe zou je het aantal (muis)klikken om je doel te bereiken omschrijven?
Heel veel klikkenVeel klikkenGemiddeld aantal klikkenWeinig klikkenHeel weinig klikken

Vraag 5: Wat vind je van de gebruikersvriendelijkheid van onze website?
Erg gebruikersonvriendelijkGebruikersonvriendelijkNeutraalGebruikersvriendelijkErg gebruikersvriendlijk

Naast deze vragenlijst wil ik ook een liveonderzoek doen. In dit onderzoek wordt de deelnemer gevraagd een scenario te doorlopen op de website. Ik observeer dat en stel na afloop een aantal vragen.

Vraag 6: Mag ik je benaderen met meer informatie over dit liveonderzoek?
Ja, je mag mij benaderen met meer informatie over het liveonderzoek.Nee

Vraag 6a: Wat is je naam?

Vraag 6b: Wat is je E-mailadres?

Vraag 6c: In welke doelgroep van onze website schaar je jezelf?
Professional (werkt met hooggevoelige mensen)Bedrijfsmatige bezoeker (wat kan ik met hooggevoeligheid in mijn bedrijf)Particuliere bezoeker (opzoek naar informatie over hooggevoeligheid)

Heb je verder nog vragen of opmerkingen?

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Pin It on Pinterest