Je bent hier Hooggevoelig heel gewoon > Professionals > Themamodules

THEMAMODULES

Verrijk je kennis & specialiseer 

In de themamodules

Je merkt dat.. 

Je wilt meer weten over hooggevoeligheid, maar ook over onderwerpen die daaraan raken. Hooggevoeligheid is een eigenschap die samenwerkt met allerlei andere eigenschappen. Daarbij heb je ook te maken met een omgeving, werk en familie. Het is dus zelden zo dat je specifiek alléén maar bezig bent met hoogsensitiviteit. Want hoe zit het dan met HSP en stress? Of hooggevoelige kinderen? En zoiets als Strong-Willed? Of hoogbegaafdheid? 

Je zou graag willen.. 

Als je met cliënten werkt die hooggevoelig zijn en vastlopen in hun werk, is er vaak ook sprake van (werk)stress. Of misschien herken je elementen van hoogbegaafdheid. Je wilt dan niet alleen inzoomen op hooggevoeligheid maar ook die andere onderwerpen kunnen bespreken en daarin iets bieden. Of je werkt met hooggevoelige kinderen, bijvoorbeeld in het onderwijs of als kindercoach en je ziet kinderen die kenmerken van hooggevoeligheid hebben. Je ziet ze echter ook af en toe flink ontploffen en boos zijn. In een gesprek wil je graag meer bieden dan alleen hooggevoeligheid benoemen. 

Daarom hebben we..

De themamodules bieden antwoorden op deze vragen. Je zoomt in op hooggevoeligheid en een ander onderwerp, met professionele trainers die expert zijn op dát gebied van de themamodule. We verzamelen deze experts zodat we jou kwaliteit en inspiratie kunnen garanderen. Loop niet langer met je vragen maar ga aan de slag met de themamodule(s) en voed jezelf met deze kennis en inspiratie!

Het levert je op .. 

Als je je specialiseert door middel van de themamodule(s) breid je je kennis uit. Je kunt jezelf zichtbaar maken en profileren met deze kennis en verdieping. Werk je bijvoorbeeld bij HRM, dan kun je meer medewerkers bedienen en verder op weg helpen. Werk je in het onderwijs dan kun je meer bieden voor de kinderen en hun ouders. Het gaat niet om differentiatie of hokjes maar juist om een completer beeld creëren. Daarmee kijk je naar de héle mens en integreer je met meer gemak de kennis en ervaring die je al hebt. Bekijk hieronder het aanbod aan themamodules en kies wat je aanspreekt. 

HSP-stress-hooggevoeligheelgewoon (1)

HSP & Stress

THEMAMODULE

Je leert in één middag wat stress echt ís, hoe het werkt (psychisch en fysiek) en wat aanknopingspunten zijn om het aan te pakken. Na deze middag heb je concrete antwoorden én oefeningen die helpen om de negatieve spiraal van stress te doorbreken. Je maakt kennis met de kracht van zelfbewust worden en leert de eerste stappen daarin. 

themamodule-hooggevoelige-kinderen-hghg (2)

Hooggevoelige Kinderen

THEMAMODULE

In één middag leren om hooggevoelige kinderen te herkennen én tips en tools te kunnen bieden waarmee ze zichzelf leren kennen en verstevigen. Dat doe je in deze module. Je wilt overprikkeling helpen voorkomen én weten wat helpt als een kind wél te vol zit en wat ook juist niet helpt? Na deze middag vertel je dit alles gemakkelijker aan een hooggevoelig kind, diens ouders én je collega’s. Geïnspireerd naar huis met 2 methodes na een middag met een ervaren trainer (uit het vakgebied)? Gegarandeerd!

HSP-strong-willed-hooggevoeligheelgewoon (2)

HSP & Strong-Willed

THEMAMODULE

In één middag helder krijgen wat Strong-Willed is, hoe dit samengaat met HSP en wat het betekent? Dat kan in deze themamodule! Je wilt weten wat de valkuilen zijn, wat kun je doen en wat juist niet helpt. Na deze middag heb je op een leuke en praktische manier kennisgemaakt met het model van de innerlijke familie waardoor je inzicht, praktische tips en tools hebt. Janneke van Olphen, expert op het gebied van Strong-Willed en HSP en auteur van ‘Het Hooggevoelige kind met een Sterke Wil’, is de trainer in deze module en zorgt voor een middag vol inspiratie!

hsp-hoogbegaafd-hooggevoeligheelgewoon

HSP & Hoogbegaafd

THEMAMODULE

In één middag leren én ervaren wat ‘de wereld van de hoogbegaafde’ is, zodat je van daaruit je kennis en (werk)ervaring verrijkt. Na deze middag heb je helder wat hoogbegaafdheid wel én niet niet is. Je weet wat je kunt inzetten om een hoogbegaafde cliënt meer ruimte te geven en te helpen aansluiten bij de omgeving. 

Twijfel je nog om mee te doen?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

Pin It on Pinterest