fbpx Skip to content
logo-hghg-blauw
my-sental-platform
mysental

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Opleidingen & trainingen Maak van sensitiviteit je specialisatie en talent!

Geaccrediteerde en erkende opleidingen
Ruim 10 jaar ervaring
Uniek in de praktische, ervaringsgerichte aanpak en combi met wetenschap en deskundigheid

Welke training of opleiding kies jij?

Hooggevoeligheidsdeskundige

Specialiseer je in 7 maanden als professional volledig in HSP, door kennis en praktisch ervaringsgericht leren te combineren

Basistraining hoogsensitiviteit

NIEUW! In een dag relevante kennis en ervaring opdoen over hoogsensitiviteit

HSP - Zenuwstelsel en trauma

Je leert hoe het zenuwstelsel werkt, wat dat voor HSP betekent en hoe je traumasensitieve interventies kan inzetten

Ontwikkelfonds benutten Uitgelicht: Upgrade jezelf, regio Zwolle

Upgrade jezelf helpt werkgevers te investeren in werknemers en ZZP-ers in zichzelf. Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle geeft een financieel steuntje in de rug door de cofinanciering van vakinhoudelijke, functiegerichte of transitieopgaven gerichte her-, bij- en omscholing.

Is jouw bedrijf gevestigd in de regio Zwolle (zie de kaart), vraag dan de cofinanciering aan voor één van onze opleidingen. Na toekenning ontvang je tot €2500,- via Upgrade jezelf! 

Vermeld bij je aanmelding bij Upgrade Jezelf! als opleider Hooggevoelig heel gewoon met de naam van de opleiding. Wij zijn een erkend opleider vanuit het CRKBO register.

Naast Upgrade Jezelf in de regio Zwolle, zijn er door het hele land veel meer andere mogelijkheden, bekijk hier al onze subsidie- en financieringstips: 

upgradejezelf-500x441

UWV scholingsbudget Gecontracteerd scholingsbedrijf

Hooggevoelig heel gewoon is als opleidingsinstituut gecontracteerd door UWV. Dat betekent dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland zijn die opleidingen en trainingen mogen verzorgen, die helpen om een duurzame loopbaan te creëren. 

Scholing of omscholing is belangrijk, het geeft perspectief en motiveert je om weer te gaan bouwen aan jezelf en je loopbaan. Doordat onze aanpak gericht is op zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling, maak je in korte tijd flinke stappen. Je contactpersoon bij UWV kan daarbij adviseren, daarin kunnen we ook meedenken en je helpen bij een (scholings)plan maken. 

UWV kan een opleiding betalen als duidelijk is dat het bijdraagt aan passend werk vinden. Dat vraagt dus een goed plan van aanpak, een heldere motivatie en vertrouwen in dat je de opleiding start én positief afrondt. Informeer bij je UWV contactpersoon naar jouw mogelijkheden voor een opleiding of training.

Scholing

“Door de financiering vanuit UWV voor het 1e jaar van de HSP Coach opleiding, kon ik beginnen aan het waarmaken van mijn droom en alvast sparen voor het 2e jaar. Tijdens de opleiding startte ik mijn eigen praktijk en kon ik al inkomen genereren. Zonder de hulp vanuit UWV had ik niet kunnen starten en was ik niet waar ik nu ben!”

“Met de financiering vanuit UWV kon ik de opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige doen en eindelijk doen waar ik écht blij van wordt en er ook nog mijn werk van maken.”

Pin It on Pinterest