fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

NRTO

Hooggevoelig heel gewoon is in het bezit van het keurmerk van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Het NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsinstituten in Nederland. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning van kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt en geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor Hooggevoelig heel gewoon. Bekijk de animatie.

Wij conformeren ons aan de aan de door de NRTO opgestelde Algemene voorwaarden en Gedragscode. Ook is Hooggevoelig heel gewoon via de NRTO aangesloten bij de stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een student een klacht heeft. Komen we daar samen niet uit, dan kan de klacht worden voorgelegd aan deze onafhankelijke geschillencommissie.

NRTO-logo-01 transparant
LOGO geschillencommissie gr

CRKBO – registratie

In het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Hooggevoelig heel gewoon staat hierin ook geregistreerd.

Via het CRKBO kunnen docenten en (complementaire) zorgverleners ook een beoordeling voor BTW-vrijstelling laten doen.

crkbo_instelling_hooggevoeligheelgewoon

Pin It on Pinterest