fbpx Skip to content
HR-subsidie-friesland-opleiding-hooggevoeligheelgewoon (2)

Voucherregeling mkb Fryslân subsidie

HRM-medewerkers in Friesland let op! 

Tot 31 december as. kan subsidie aangevraagd worden voor  projecten / trainingen op het gebied van strategische HR.

Is in jouw organisatie al voldoende bekend dat een groot deel van het verzuim op grond van stress-klachten vrij eenvoudig aan te pakken is omdat niet-herkende hooggevoeligheid hierbij een rol speelt? Wil je de inzetbaarheid van je hoogsensitieve medewerker verhogen, maar weet je niet precies hoe of ben je meer op zoek naar manieren om de 21e -eeuw vaardigheden uit je medewerkers te halen?

Dan is een (in-company) opleiding, training of workshop een must om weer up-to-date kennis in huis te hebben. Middels de subsidieregeling kun je nu voor 50% van de kosten investeren. (H)erkennen en praktisch omgaan met hoogsensitiviteit levert je gegarandeerd veel voordeel. Vraag nu aan en investeer in 2020 in het ontwikkelen van human capital!

Vraag nu aan en investeer in 2020 in het ontwikkelen van human capital!

Hooggevoeligheidsdeskundige Klaar voor de toekomst

De specialisatie ‘hooggevoeligheidsdeskundige’, is een echt toekomstberoep. Of je nu voor de klas staat, therapeut of coach bent of in de zakelijke omgeving veel met mensen werkt, het is belangrijk dat je weet hoe je het talent van hoogsensitieve mensen kan laten bloeien. Je helpt hiermee niet alleen de mensen zelf aan meer (werk-)geluk, maar levert een bijdrage aan het ontwikkelen van de 21e eeuw-vaardigheden in onze maatschappij! Deze hebben we nodig om een gezonde samenleving te blijven.

Nu inschrijven = extra voordelig! Bespaar € 200,-

Overweeg je de opleiding? Dan is het nú tijd om te accelereren. Je kunt deze subsidie namelijk combineren met een besparing! Schrijf je je vóór 31 december 2019 in voor de Opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige, dan betaal je de prijs van 2019, namelijk € 2.685,-. Wacht je nog en schrijf je je in ná 1 januari 2020, dan betaal je € 2.885,-. In dit geval is wachten en pas dán een goed voornemen hebben en de opleiding starten niet lonend. Voorbereiden en nu kiezen voor je ontwikkeling in het nieuwe jaar wél. Kun je die € 200,- mooi besteden aan kerstcadeaus, een dagje weg of een lekker kerstdiner. 

Cijfers Goed om te weten - Human Resource mkb-regeling

Deadline indienen aanvraag: 

31 december 2019 

Besluit op aanvraag:

4 weken

Resterend budget:

Ruim € 190.000,- 

Pin It on Pinterest