fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Datum

mei 31 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 12:00

Hooggevoeligheid en chronische pijn

Vaak hoor je dat mensen die chronische pijn hebben ook hooggevoelig  zijn. Of dat mensen met hooggevoeligheid sneller chronische pijn ontwikkelen. Hoe zit dat ?

In dit webinar krijg je meer inzicht in de werking van het pijnsysteem en welke relatie dit heeft met hooggevoeligheid.

Als hoog gevoelig persoon heb je een gevoeliger afgestemd systeem. Vergelijk het met een alarmsysteem. Het alarmsysteem is bij hooggevoelige mensen heel scherp afgesteld. Er hoeft maar iets te gebeuren en het alarm gaat af. Dat gebeurt met allerlei signalen en zodoende ook met pijn. Dat kan vervelend zijn, je pijnsysteem kan overgevoeliger worden en reageren met pijn zonder dat er  daadwerkelijk schade (meer)  is in je lichaam.

We leren steeds meer over hoe het pijnsysteem werkt, welke factoren invloed hebben op dit systeem en wat je kan doen om het systeem te beïnvloeden. In dit laatste zit de kracht. Het wil niet zeggen dat je pijn weg kan gaan maar als je je pijn en je brein begrijpt, kun je er wel invloed op uitoefenen.

Hoe krijg je je pijnsysteem weer in balans? En hoe kan dan juist hooggevoeligheid helpen? Daar hoor je meer over tijdens dit gratis webinar! Meld je gauw aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest