fbpx Skip to content
logo-hghg-blauw
my-sental-platform
mysental

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Datum

mrt 27 2023
Verlopen!

Tijd

11:00 - 12:00

HSP: Slaap en ontspanning

Slapen, we doen het allemaal..

Toch is het is een groot onderschat en juist belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Goed slapen is echt de basis om lekker in je vel te zitten. Slaap is één van de meest belangrijke aspecten van je zelfzorg als je hoogsensitief bent. Als je uitgerust wakker wordt, voel je je prettiger en kan je meer hebben. De kans om overprikkeld te raken of op een andere manier last van je hoogsensitiviteit te hebben is daardoor aanzienlijk kleiner.

Om de hoeveelheid prikkels die op een dag op je af komen te verwerken heb je voldoende momenten van rust nodig. Jouw manier van verwerken is daarbij ook nog eens grondig en kost daarmee de nodige extra energie. Die energie tank je weer bij met (korte) ontspanningsmomenten, maar ook als je slaapt.

Wanneer je problemen hebt met inslapen of juist ’s nachts of ’s ochtends vroeg wakker wordt, weet je dat je een stuk minder goed functioneert overdag. Bovendien is het lastige om je goed te concentreren en word je er ook niet gezelliger van.

In dit webinar gaan we dieper in op de redenen waarom je slaap en ontspanning nodig hebt en krijg je veel praktische tips hoe je je leefstijl anders kunt inrichten waardoor je beter slaapt.
Op 27 maart van 11.00-12.00 uur vertelt 1 van onze coaches, Lysanne je alles over dit onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest