fbpx Skip to content
logo-hghg-blauw
my-sental-platform
mysental

Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Help HSP weer in hun kracht te zetten!

Word coach bij Hooggevoelig heel gewoon

Coach bij Hooggevoelig heel gewoon Iets voor jou?

Als coach bij Hooggevoelig heel gewoon help je hooggevoelige mensen die hun positie op de arbeidsmarkt willen verstevigen. Je ondersteunt hen tijdens hun re-integratietraject en stimuleert hun persoonlijke ontwikkeling. Samen onderzoeken jullie hoe de coachee zijn/haar hooggevoeligheid kan inzetten als talent. Omdat veel coachees binnenkomen vanuit ervaring met de ‘lastkant’ van hooggevoeligheid, is het ook belangrijk om valkuilen te benoemen en hiermee om te leren gaan. De meeste trajecten gaan vooral over persoonlijke effectiviteit en positionering op de arbeidsmarkt.

Hoe een UWV traject er vaak uitziet bij Hooggevoelig heel gewoon lees je hier in de informatiefolder.

Wat we van je verwachten

  • Zelfstandig coach of therapeut (geen loondienst) met ervaring, gericht op volwassenen.
  • Ervaring met verzuim/re-integratie bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Opleiding tot Hooggevoeligheids-deskundige gevolgd en succesvol afgerond (of bereidheid om deze op korte termijn te volgen).
  • Verklaring Omtrent Betalingsgedrag (Belastingdienst), Verklaring Gedrag Aanbesteding, Eigen Verklaring van UWV en een uittreksel uit de KvK.
  • Eigen regie en professionaliteit bij de begeleiding van cliënten.
  • Een actieve houding in het halen en brengen van informatie en feedback bij collega’s en contactpersonen van Hooggevoelig heel gewoon.
  • Aanwezig zijn bij intervisie bijeenkomsten.

Iets voor jou?

Spreekt bovenstaande informatie je aan en past dit profiel bij jou? Heb jij zin om jouw deskundigheid en werkveld te verbreden met de Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je cv met motivatiebrief naar info@hooggevoeligheelgewoon.nl. Indien je vragen hebt, kun je deze ook mailen naar dit mailadres.

Op dit moment zoeken we met name coaches in de volgende regio’s (maar vanuit andere regio’s ben je ook van harte welkom!):

Drenthe – Twente – Arnhem/Nijmegen – Eindhoven – Den Bosch

Team Hooggevoelig heel gewoon

hooggevoelig-heel-gewoon-team
0570 - 643 053

Pin It on Pinterest