fbpx

Hooggevoelig-heel-gewoon

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Help HSP weer werkfit worden!

Word UWV Werkfit coach bij Hooggevoelig heel gewoon

UWV Werkfit Coach Iets voor jou?

Als UWV Werkfit coach help je hooggevoelige mensen die hun positie op de arbeidsmarkt willen verstevigen. Je ondersteunt hen tijdens hun re-integratietraject en stimuleert hun persoonlijke ontwikkeling. Samen onderzoeken jullie hoe de coachee zijn/haar hooggevoeligheid kan inzetten als talent. Omdat veel coachees binnenkomen vanuit ervaring met de ‘lastkant’ van hooggevoeligheid, is het ook belangrijk om valkuilen te benoemen en hiermee om te leren gaan. De meeste trajecten gaan vooral over persoonlijke effectiviteit en positionering op de arbeidsmarkt.

UWV-hooggevoelig-heel-gewoon-werkfit

Hoe een UWV Werkfit traject er vaak uitziet bij Hooggevoelig heel gewoon lees je hier in de blauwdruk.

UWV Werkfit traject Wat houdt dat in?

De dienst ‘Werkfit maken’ van het UWV is voor klanten die het werk nog niet kunnen hervatten en helpt de klant om geschikt te worden voor het werk of voor het volgen van een opleiding.  In dit geval richten we ons daarbij op werken met hooggevoeligheid. Een Werkfit-traject wordt door het UWV uitbesteed aan Hooggevoelig heel gewoon. (De coach van) Hooggevoelig heel gewoon is bij de uitvoering gebonden aan een aantal voorwaarden en procesmatige verplichtingen. Meer informatie vind je in de gids die je hieronder kunt downloaden.

Wat we van je verwachten

  • Zelfstandig coach of therapeut (geen loondienst) met ervaring, gericht op volwassenen.
  • Ervaring met verzuim/re-integratie bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Opleiding tot HG-deskundige gevolgd en succesvol afgerond (of bereidheid om deze op korte termijn te volgen).
  • Verklaring Omtrent Betalingsgedrag (Belastingdienst), Verklaring Gedrag Aanbesteding, Eigen Verklaring van UWV en een uittreksel uit de KvK.
  • Eigen regie en professionaliteit bij de begeleiding van cliënten.
  • Een actieve houding in het halen en brengen van informatie en feedback bij collega’s en contactpersonen van Hooggevoelig heel gewoon.
  • Relatie met UWV jobcoach en regiokantoren onderhouden en delen met contactpersoon van Hooggevoelig heel gewoon.
  • 2 x per jaar aanwezig zijn bij intervisie bijeenkomsten.

Iets voor jou?

Spreekt bovenstaande informatie je aan en past dit profiel bij jou? Heb jij zin om jouw deskundigheid en werkveld te verbreden met de Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je cv met motivatiebrief naar jaqueline@hooggevoeligheelgewoon.nl. Ook met vragen kun je terecht bij Jaqueline.

Let op: we streven in ons netwerk van UWV Werkfit coaches naar gelijkmatige spreiding over het hele land. Coaches in de regio’s Rotterdam, Zeeland, Limburg , Friesland en Groningen nodig we speciaal uit te reageren. In de regio’s Utrecht en Zwolle hebben we genoeg coaches.

Jaqueline Pama

Jaqueline-pama-hooggevoeligheelgewoon

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

Hooggevoelig heel gewoon | Schuilenbergerweg 4 | 8121 RA Olst | 0570-643053 | info@hooggevoeligheelgewoon.nl

Pin It on Pinterest