fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Menu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in pages
Search in posts

Help HSP weer werkfit worden!

Word UWV Werkfit coach bij Hooggevoelig heel gewoon

UWV Werkfit Coach Iets voor jou?

Als UWV Werkfit coach help je hooggevoelige mensen die hun positie op de arbeidsmarkt willen verstevigen. Je ondersteunt hen tijdens hun re-integratietraject en stimuleert hun persoonlijke ontwikkeling. Samen onderzoeken jullie hoe de coachee zijn/haar hooggevoeligheid kan inzetten als talent. Omdat veel coachees binnenkomen vanuit ervaring met de ‘lastkant’ van hooggevoeligheid, is het ook belangrijk om valkuilen te benoemen en hiermee om te leren gaan. De meeste trajecten gaan vooral over persoonlijke effectiviteit en positionering op de arbeidsmarkt.

UWV-hooggevoelig-heel-gewoon-werkfit

Hoe een UWV Werkfit traject er vaak uitziet bij Hooggevoelig heel gewoon lees je hier in de blauwdruk.

UWV Werkfit traject Wat houdt dat in?

De dienst ‘Werkfit maken’ van het UWV is voor klanten die het werk nog niet kunnen hervatten en helpt de klant om geschikt te worden voor het werk of voor het volgen van een opleiding.  In dit geval richten we ons daarbij op werken met hooggevoeligheid. Een Werkfit-traject wordt door het UWV uitbesteed aan Hooggevoelig heel gewoon. (De coach van) Hooggevoelig heel gewoon is bij de uitvoering gebonden aan een aantal voorwaarden en procesmatige verplichtingen.

Wat we van je verwachten

 • Zelfstandig coach of therapeut (geen loondienst) met ervaring, gericht op volwassenen.
 • Ervaring met verzuim/re-integratie bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Opleiding tot HG-deskundige gevolgd en succesvol afgerond (of bereidheid om deze op korte termijn te volgen).
 • Verklaring Omtrent Betalingsgedrag (Belastingdienst), Verklaring Gedrag Aanbesteding, Eigen Verklaring van UWV en een uittreksel uit de KvK.
 • Eigen regie en professionaliteit bij de begeleiding van cliënten.
 • Een actieve houding in het halen en brengen van informatie en feedback bij collega’s en contactpersonen van Hooggevoelig heel gewoon.
 • Aanwezig zijn bij intervisie bijeenkomsten.

Iets voor jou?

Spreekt bovenstaande informatie je aan en past dit profiel bij jou? Heb jij zin om jouw deskundigheid en werkveld te verbreden met de Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je cv met motivatiebrief naar eva@hooggevoeligheelgewoon.nl. Ook met vragen kun je terecht bij Eva.

Eva Pama - van 't Zand

eva-mama

  Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

  Pin It on Pinterest