Hooggevoelige kinderen thuis
Webinar opname
Hooggevoelige kinderen thuis: help!
Ontploffingen, driftbuien, huilen, overprikkeling, mopperen.. de orde van de dag. Je voelt je de hele tijd een politieagent en bent dat zat. Spuugzat. Hoe doorbreek je deze cirkel? Hoe verander je de wisselwerking?
Je bent al een aantal weken thuis met de kinderen en je loopt vast. Je zit nu 24 uur per dag bij elkaar op de lip. Wennen aan de nieuwe situatie lukt maar niet en de realiteit is ook dat het nog wel even zo blijft. Het is tijd voor hulp. Want je hoeft dit niet alleen te doen. En het is echt mogelijk om wat te veranderen, de cirkel te doorbreken. Nee het vraagt niet heel veel, en je hoeft niet allerlei dure gadgets te kopen. Hoe wel?
Met praktische tips en tools. Aan de slag. Handvatten hebben, juist voor het moment dat de emmer overloopt. Juist als de driftbui goed op gang komt. Juist dan wil je iets doen om de uitkomst te veranderen. Daar gaan we je bij helpen!
WEBINAR
HOOGGEVOELIGE KINDEREN
Na deze webinar heb je tips en tools in handen om de cirkel te doorbreken en meer rust in huis hebben met de kinderen.
€ 0,-
√ te kijken wanneer jij wilt
√ Praktische tips
√ Meteen aan de slag
√ Gratis
Herken je dit?
Ruzie, elkaar in de haren vliegen, eindeloze discussies
Huilen, boos, verdrietig..
Huiswerk, naar buiten, klusje? Liever op de ipad!
Hoe zou het zijn als je ..
De cirkel kunt doorbreken
Goed om kan gaan met emoties
Balans in schermtijd
Door wie..
Lea Hendriks Hooggevoeligheidsdeskundige, trainer
Mijn naam is Lea Hendriks en ik ben meer dan 25 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Begonnen als groepsleerkracht, Intern Begeleider en nu als Ambulant Begeleider. Enkele jaren geleden heb ik me gespecialiseerd in hooggevoeligheid. Door de opleiding tot hooggevoeligheids-deskundige bij Hooggevoelig heel gewoon.
Ik heb in al die jaren veel kinderen gezien, begeleid en op weg geholpen. Ouders die met hun handen in het haar zitten kunnen helpen met simpele en praktische tips. Ik kijk graag naar praktische manieren die je zo toepast. Daar geloof ik in. Ik volg allerlei trainingen en doe kennis op. Dat combineer ik met elkaar en pak daar de elementen uit die voor jou en jouw vragen passen. Dat scheelt je een hoop uitzoekwerk, en ik doe dat graag!
In het webinar ga ik aan de slag met je vragen en geef antwoorden en praktische tips en tools!
Lea werkt als ambulant begeleider, heeft haar eigen praktijk ‘Lea Hendriks’ en deed o.a. de Opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige, NLP Practitioner, de training ‘Begrijp en Begeleid hoogsensitieve kinderen’ van Esther Bergsma en train-de-trainer SOS kinderen en emoties van Susan van Asten. Ze geeft trainingen voor Hooggevoelig heel gewoon en is regelmatig te vinden als spreker op congressen.
Eva Pama-van 't Zand Psycholoog
Mijn naam is Eva Pama-van ‘t Zand, ik ben opgeleid tot psycholoog en werk al een aantal jaren bij Hooggevoelig heel gewoon. Bij ons thuis, met 2 jonge kinderen van 4 en 1 jaar oud, komen we hooggevoeligheid op allerlei manieren tegen. Ondertussen heb ik door de jaren heen veel kennis, tips en tools vergaard, waar ik in de huidige tijd graag uit put. Want iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen met kleine kinderen 24/7 thuis en ook (allebei) veel thuis werken. Hoe doen we dat? Wat werkt wel en wat niet? Samen met Lea neem ik je daar graag in mee zodat we met elkaar uitwisselen. We horen graag waar je tegenaan loopt, waar je hulp bij kan gebruiken. We verzamelen en reiken tips, tools en manieren aan die kunnen helpen. Op naar meer rust in huis!
In het webinar ondersteun ik Lea en zal ik vragen verzamelen, beantwoorden (via de chat) en doorsturen naar Lea.
Eva begon bij Hooggevoelig heel gewoon toen het net opgericht was, en ze nog afstudeerde als (arbeids- en organisatie) psycholoog. Ze gaf samen met Wietse (trainer en haar vader) trainingen over hoogsensitiviteit, werkte aan de ontwikkeling van de opleiding en zette de (online) marketing op. Ondertussen heeft ze zich ontwikkeld tot commercieel strateeg en houdt ze zich bezig met marketing, strategie en productontwikkeling.
Inschrijven voor het webinar
Fout: Contact formulier niet gevonden.