fbpx Skip to content

Hooggevoelig-heel-gewoon

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages
Search in posts
Menu

Week van de HSP

Bij Hooggevoelig heel gewoon

Iedere dag sensitief talent vieren! Door acties, tools en info gratis met jou te delen

Maandag 15 juni 

HSP Routekaart 

Met deze tool wordt elk gesprek over hooggevoeligheid heel makkelijk. Kernachtig de route weergegeven die je loopt als HSP. Van herkennen, naar erkennen en praktisch. Hoe je start vanuit last en aankomt bij talent. Voor jezelf én in je werk met HSP.

Download het gratis en nog mooier: we sturen het gratis per post naar je toe! Gedrukt op stevig papier zodat het mooi blijft terwijl je het gebruikt. Deze HSP Routekaart wil je hebben!

HSP Routekaart gratis

Dinsdag 16 juni 

Opening van onze community

Besloten facebookgroep 

Onze community opent de deuren! Word gratis lid en profiteer direct al van voordelen. Je vindt in deze community gelijkgestemden, we stellen je vragen om over te denken, je vindt er regelmatig gratis downloads en tools. Een community van mensen die interesse heeft in sensitiviteit en hoe je dat als talent inzet voor jezelf en de mensen om je heen. Niet meer verstoppen maar er met z’n allen van profiteren want het mag gezien en ingezet worden. Dat is het idee. We zien je graag in onze community!

HSP community hooggevoeligheelgewoon

Woensdag 17 juni 

Start zomeractie: Tijdschrift cadeau bij inschrijving

Lekker lezen deze zomer, of je thuis blijft, in eigen land op vakantie gaat of toch de grens over gaat. Met een tijdschrift in je hand, de zon op je gezicht en even me-time heb je overal een vakantiegevoel. Al is het maar even in je pauze tijdens een werkdag. Je krijgt van ons een tijdschrift cadeau! Dan hoef je er alleen zelf een ontspan moment van te maken. 

Schrijf je in tijdens de zomer voor één van onze trainingen of opleidingen en kies zelf je tijdschrift cadeau. 

Je krijgt een bladcadeaubon opgestuurd t.w.v. € 7,50, daarmee kies je zelf je tijdschrift uit. Je ontvangt dit cadeau na inschrijving in de periode van 17 juni t/m 31 augustus, voor de basistraining, een themamodule of opleiding (wanneer die dan ook plaatsvindt) en na betaling van de (termijn)factuur.

bladcadeau bij inschrijving (1)

Donderdag 18 juni 

Lancering HSP introductie

Videotraining van 1 uur in onze online app

Videotraining van een uur waarin je hoort wat hooggevoeligheid is, wat bekend is in de wetenschap en hoe het werkt. Eva Pama-van ‘t Zand (psycholoog MSc) vertelt over de talenten, uitdagingen en wat je praktisch kunt doen. Ook krijg je aanknopingspunten voor vervolg, wat je rol ook is. Je kijkt deze video als je zelf hooggevoeligheid herkent, als je werkt met hooggevoelige mensen (HSP) of het herkent in je bedrijf.

 
 
HSP-introductie-hooggevoeligheid

Vrijdag 19 juni 

Het regent cadeaus deze zomer

in onze community

Word gratis lid van onze community en profiteer direct al van voordelen. Vanaf nu geven we de hele zomer iedere paar dagen iets weg. Om de zomer te vieren, te delen en met elkaar sensitiviteit op een positieve manier te boosten. Een hele stapel boeken die ons Reviewpanel recenseerde ligt bijvoorbeeld al klaar om te verloten. En nog veel meer (zomerse) cadeaus..

cadeaus-hooggevoeligheelgewoon

Zaterdag 20 juni 

Downloads bij HSP Week video’s

Als lid van de kerngroep HSP Professionals (organisator Week van de HSP) namen Jaqueline & Eva video’s op over hooggevoeligheid. Vanaf vandaag download je gratis de worksheets die daarbij horen zodat je meteen aan de slag kunt! 

De 3 video’s: 

Kwaliteiten van de HSP?

Wat heeft de HSP nodig op het werk?

Overprikkeling: wat is het & waar merk je dat aan?

downloads bij video's (1)

Zondag 21 juni 

Aan de slag met de gratis tool

Download gratis worksheets bij HSP Routekaart en ga aan de slag!

De Week van de HSP openden we met de HSP Routekaart die je direct kunt downloaden of zelf gratis thuisgestuurd krijgt. Een mooie stevige kaart waarmee je makkelijk het gesprek aangaat over hooggevoeligheid. Met vrienden en familie of juist in je werk. Als HSP of juist als leidinggevende of HRM. Een tool voor iedereen, en daarom ook voor iedereen beschikbaar. Met deze gratis downloads ga je er nog praktischer mee aan de slag. Je leest niet alleen de info en achtergrond per stap, maar je krijgt ook vragen en opdrachten die je direct kunt doen. Zo haal je er nog meer uit wat erin zit!

downloads bij HSP Routekaart

Pin It on Pinterest