Wij

Wie is Hooggevoelig heel gewoon, wie zijn de gezichten erachter en wie krijg ik aan de telefoon als ik bel? Dat wil je toch graag weten. Een naam, een foto en wat tekst geeft toch een eerste indruk. Een beeld bij een gevoel. Lees hier over de oorsprong van Hooggevoelig heel gewoon, van hoe het bedrijf ontwikkelde naar een opleidingsinstituut en kenniscentrum, hoe er een stichting bij kwam. Ook geïnteresseerd in de gezichten achter? Lees meer over Jaqueline, Heleen, Eva, Wietse. Ook vind je daar hoe je persoonlijk contact op kunt nemen. Andere vragen? Mail naar info@hooggevoeligheelgewoon.nl

De oorsprong van Hooggevoelig heel gewoon

Hooggevoelig heel gewoon is in 2012 gestart met – zoals de naam zegt –  het ‘gewoon maken van hooggevoeligheid’ in onze samenleving. Je start niet zomaar met zo’n missie. Wat ging hieraan vooraf?

Jaqueline Pama

Jaqueline-pama-hooggevoeligheelgewoon

Lees meer over wat Jaqueline aan achtergrond en in haar rugzak heeft, hoe hooggevoeligheid haar kracht is en waarvoor je haar kan bereiken bij Hooggevoelig heel gewoon.

Lees meer >>

Heleen Visser

Heleen-ykema-hooggevoelig-heel-gewoonLees meer over wat Heleen aan achtergrond en in haar rugzak heeft, hoe hooggevoeligheid haar kracht is en waarvoor je haar kan bereiken bij Hooggevoelig heel gewoon.

Lees meer >>

Eva Pama-van 't Zand

Eva-Pama-hooggevoelig-heel-gewoon

Wietse Pama

Wietse-Pama-hooggevoeligheelgewoon

Tom van 't Zand

Rhea Ham

Veronique Struis

Pin It on Pinterest